SPRING Lopers

Is je kind tussen 1,5 en 2,5 jaar?

Dan gaat het naar SPRINGlopers!

De ontdekkende lopers zijn welkom bij onze crèche in Het Toddler’s huis! Tijdens beide diensten (behalve wanneer de agenda het anders aangeeft) bieden we liefdevolle opvang en verzorging. De kinderen worden opgevangen door bewogen en toegewijde kinderwerkers met een hart voor Jezus én kinderen. Het is ons verlangen dat we een fijne en veilige plek creëren, waar ze de liefde van Jezus mogen proeven. Afhankelijk van het aantal kids proberen de baby’s en lopers zoveel mogelijk op te splitsen. Maar als teams helpen we elkaar waar nodig.

Afgestemd op de leeftijd er voldoende boeiend speelgoed, tijd en ruimte om te spelen. Tijdens de dienst is er ook een gezamenlijk moment voor drinken, een koekje (wordt verzorgd) en een liedje.

Veiligheid
Voor de veiligheid hebben we wel een maximum aantal kinderen ingesteld per kinderwerker, per ruimte (volgens officiële richtlijnen kinderopvang). Het kan daarom zijn dat je als ouder gevraagd wordt om te blijven. Leden en vaste gasten uit onze gemeente wordt gevraagd hierin voorrang te geven aan ‘echte’ gasten.

Zelf meenemen
We vragen jullie om zelf een aantal essentiële dingen mee te nemen voor jullie kindje:

  • Luiers en luierdoekjes;
  • Reserve kleren;
  • Drinken (eet en drinkgerei voorzien van naam).

Inschrijven en ophalen
Voorafgaand aan de dienst kun je je kindje naar het Toddler’s huis brengen, een apart kinderdagverblijf dat middels een speciale doorgang verbonden is aan ons kerkgebouw. Bij het brengen kun je je kindje inschrijven. Ook vragen we je om wat gegevens achter te laten en te delen wat jouw kind die ochtend nodig heeft. Er is alle ruimte om dit met één van de kinderwerkers te delen, zodat je je kindje met een gerust gevoel achterlaat tijdens het bezoeken van de dienst.

Het is de bedoeling om je kindje na de zegen direct op te halen en daarna koffie of thee te drinken. De kinderwerkers kunnen dan de ruimte weer gereed maken voor de volgende dienst of opgeruimd en schoon achterlaten voor de medewerkers van het Toddler’s huis.

Voor meer informatie of vragen over onze lopers: Stuur Spring een bericht.

Terug naar groepen