Lees verder

SPRING Lopers

Is je kind tussen 1,5 en 2,5 jaar?

Dan gaat het naar SPRINGlopers!

De ontdekkende lopers zijn welkom in ‘Het Toddler’s huis’. Tijdens beide diensten (tenzij anders aangegeven op de agenda) bieden wij liefdevolle opvang en verzorging.  Afgestemd op de leeftijd is er speelgoed, tijd en ruimte om te spelen. Voor de oppas van deze groep zijn er ervaren en toegewijde kinderwerkers. Daarnaast draaien er ook ouders (leden) mee. Tijdens de dienst is er een gezamenlijk moment voor drinken, koekje (wordt verzorgd) en een liedje.

Je baby wordt loper op het moment dat je kind goed en stabiel kan lopen (rennen) met een minimale leeftijd van 16 maanden. Ook in deze groep willen we graag dat elk kind een veilige plek heeft om zo te ervaren dat God van ze houdt!

Ook bij de lopers hebben we een maximum aantal kinderen vastgesteld om zo de veiligheid te kunnen waarborgen. Vanaf het 15de kind zullen we een ouder vragen om mee te helpen. Leden en vaste gasten wordt gevraagd om “echte” gasten voorrang te geven wanneer het gaat om het bezoeken van de dienst.

 Groep Ouder meedraaien vanaf Maximale groepsgrootte
Lopers 15 18

Tijdens de tweede dienst worden de lopers en de baby’s samen opgevangen.

Voor jou als ouder/verzorger is het handig om te weten dat je je lopertje voorafgaand aan de dienst brengt. In de hal van ‘Het Toddler’s huis’ ligt een lijst waarop je de voor- en achternaam van je kind kunt schrijven, je mobiele nummer (voor als er wat is tijdens de dienst) en bijzonderheden (bijv. allergie). Met een label op je kind en alle spullen ga je naar de ruimte. Je wordt dan opgevangen door een kinderwerker.

Zelf meenemen:
luiers,
doekjes,
drinken (beker voorzien van naam)

Het is de bedoeling om je loper na de zegen direct op te halen en daarna in de Stadskerk eventueel koffie en thee te gaan drinken. De kinderwerkers kunnen dan de ruimte weer gereed maken voor de volgende dienst of laten het weer opgeruimd en schoon achter voor de medewerkers van ‘Het Toddler’s huis’.

Voor meer informatie of vragen over de SPRINGlopers: Stuur Spring een bericht.

Terug naar groepen