SPRING Peuters

Is jouw kind tussen de 2,5 en 4 jaar?

Dan is hij/zij van harte welkom in de peutergroep van SPRING!

De ontdekkende peuters zijn van harte welkom bij hun eigen groep in Het Toddler’s huis! Tijdens de dienst bieden we een speciaal peuterprogramma met een interactief Bijbelverhaal, liedjes, gebed, dansen, en een kleurplaat en/of knutselwerkje. Ook is er veel tijd en ruimte om heerlijk samen binnen (en bij mooi weer buiten) te spelen. De kinderen worden begeleid en gezien door bewogen en toegewijde kinderwerkers met een hart voor Jezus én kinderen. Het is ons verlangen om onze peuters DICHT BIJ JEZUS te brengen.

Veiligheid
Voor de veiligheid hebben we wel een maximum aantal kinderen ingesteld per kinderwerker, per ruimte (volgens officiële richtlijnen kinderopvang). Het kan daarom zijn dat je als ouder gevraagd wordt om te blijven. Leden en vaste gasten uit onze gemeente wordt gevraagd hierin voorrang te geven aan ‘echte’ gasten.

Zelf meenemen
We vragen jullie om zelf een aantal essentiële dingen mee te nemen voor jullie kindje:

  • Luiers en luierdoekjes (indien nodig);
  • Een jas (afhankelijk van het weer).

Voor een koekje en wat drinken wordt gezorgd!

Inschrijven en ophalen
Voorafgaand aan de dienst kun je je kindje inschrijven bij het grote SPRING schip, naast de ingang van het groot auditorium. Wij vragen je om je telefoonnummer te noteren zodat we jullie kunnen bereiken indien dit nodig is. Verder vragen wij om bijzonderheden, bijvoorbeeld een allergie, duidelijk aan te geven. Na het inschrijven kun je je kindje, vanaf een kwartier voor aanvang van de dienst, brengen naar de ruimte in het Toddler’s huis.

Het is de bedoeling om je kindje na de zegen direct op te halen en daarna koffie of thee te drinken. De kinderwerkers kunnen dan de ruimte weer gereed maken voor de volgende dienst of opgeruimd en schoon achterlaten voor de medewerkers van het Toddler’s huis.

Voor meer informatie of vragen over onze peuters: Stuur Spring een bericht.

Terug naar groepen