Kinderkoor

Hoi iedereen,

Afgelopen jaar was er met kerst weer een kinderkoor in de Stadskerk. Wat was dat gaaf! Het was ontzettend leuk om met zoveel kinderen op het podium te zingen. In mei/juni gaan we dat weer doen! En dat is ook heel bijbels. 

Wat zegt de bijbel? 

In de bijbel wordt geschreven over kinderen die zingen in psalm 8:3. Daar staat: U hebt de kleine kinderen geleerd U volmaakt te prijzen. Hun voorbeeld zal uw vijanden en hen die op wraak zinnen, beschaamd doen staan en tot zwijgen brengen. Wat een kracht in dit vers! Als kinderen zingen, worden vijanden tot zwijgen gebracht. Maar er is nog zoveel meer. Zingen maakt blij. Het brengt vreugde in ons hart en het geeft eenheid. 

Voor wie? 

Dit kinderkoor is voor alle kinderen tussen groep 3 en 8. We zullen drie liedjes oefenen, tussendoor een spel doen, kleine stemoefeningen leren en met elkaar bidden.

Data:

Woensdag 22 mei – 15:00-16:00
Woensdag 29 mei – 15:00-16:00
Woensdag 5 juni – 15:00-16:00
Woensdag 19 juni – 15:00-16:00
Repetitie: nog niet bekend.
Dienst: 30 juni – familieweekend Stadskerk

Doe jij mee?

Superleuk! Geef je hieronder op en ontvang alle informatie via de mail. Het is niet erg als je een keertje niet kunt. Om te zorgen dat het goed gaat klinken, is het fijn als je tenminste drie repetities mee kan doen. Maar het liefst allemaal. 

Tot snel! 

Hartelijke groet, Marieke Bontekoe 

Aanmeldformulier

Naam *
Ik ben een *

Groep *
E-mailadres ouder/voogd *
Telefoonnummer *