Kingdom Culture Conference – Helpmee

Welkom bij aanmeldpagina voor de Kingdom Culture Conference. Help je mee?

Jij geeft aan welke tijden je beschikbaar bent, wij delen je vervolgens in een team in. Je krijgt uiterlijk 30 januari een e-mail in wat voor team je bent ingedeeld op het door jou gekozen tijdstip. Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een standaard bevestiging van je aanmelding. Bedankt!

Voor meer informatie verwijzen we je naar de uitleg onder het aanmeldformulier.

Ja, ik help mee

Je kunt je niet meer aanmelden om mee te helpen! We zien uit naar deze dag en zijn blij voor de vele aanmeldingen.

Wat zien we er weer naar uit om samen met jou de Kingdom Culture Conference te organiseren. Wat is het een voorrecht dat we samen zoveel jongeren mogen inspireren met Gods woord.

Het thema van dit jaar is ‘Becoming a person of power, prayer and purity’. James Aladiran komt vanuit het Verenigd Koninkrijk naar Nederland om ons mee te nemen in dit thema. Samen met Mark Stoorvogel gaan zij langs de thema’s Prayer, Purity, and Power. Daarnaast ontvangen we ook Mind Connected, Open Doors, is er een ReflectZone only, verschillende workshops en ruimte om elkaar te ontmoeten door samen te eten.

Graag willen we jou uitnodigen om hieraan mee te werken. Er zijn verschillende teams waar we jouw talent, tijd en energie goed kunnen gebruiken. Denk aan koffie schenken voor vrijwilligers, verkeer begeleiden, mensen welkom heten, zorgen dat alle mensen een goede plek kunnen vinden, schoonmaakwerkzaamheden en nog meer. Dit is nodig zodat we duizenden mensen gastvrij mogen ontvangen.

Je gaat met je opgave onderdeel uitmaken van een prachtig team dat je ondersteunt in je bediening. Bij aanmelden van minimaal 2 shifts krijg je van ons consumptiemunten om een maaltijd te halen bij een van de foodtrucks.

Geef je dus snel op, want dit wil je echt niet missen! Jezus’ Liefde uitdragen door bij te dragen op een praktische manier.  Hoe mooi is dat?

Jij geeft aan welke tijden je beschikbaar bent, wij delen je vervolgens in een team in. Je krijgt uiterlijk 30 januari een e-mail in wat voor team je bent ingedeeld op het door jou gekozen tijdstip. Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een standaard bevestiging van je aanmelding. We zien je graag op 4 februari!