Introkring

Als de Stadskerk zijn we onderweg. We maken een reis. Een geestelijke reis in het leven met God. Daarbij kijken we naar Jezus. We willen Hem volgen. Jezus laat ons zien wie God de Vader is. Jezus nodigt ons uit om in ons leven met Hem afhankelijk te zijn van de Heilige Geest.

En Jezus is het Hoofd van de gemeente. De gemeente is geen mensenwerk, maar het werk van God. Zonder Jezus, geen kerk. Dat maakt het zo’n bijzonder voorrecht om er onderdeel van te mogen zijn.

In het volgen van Jezus nodigen we graag andere mensen uit om met ons op te trekken, want Jezus volgen doen we samen. In de introkring maak je kennis met wie we zijn als de Stadskerk. We vinden het belangrijk dat je weet waarom we bestaan, wat we fundamenteel vinden (en wat niet), vanuit welke gezindheid we optrekken en waar we ons de komende jaren naar uitstrekken.

Startmomenten seizoen 2019-2020
* maandagavond 23 september 2019
* maandagavond 20 januari 2020
* maandagavond 20 april 2020

Ben je nieuwsgierig of de Stadskerk jouw thuisgemeente kan zijn? Ben je net lid geworden of ben je gast en wil je onderzoeken of de Stadskerk een thuisgemeente voor je kan zijn? Dan is dit de ideale kring om dat te onderzoeken.

IN 10 AVONDEN ONTDEKKEN

In principe meld je je aan voor minimaal 10 kringavonden waarbij je als kring onder leiding van een kringleider verschillende onderwerpen bespreekt waarbij je alle vragen die je hebt kunt stellen. Daarna beslis je of je een volgende stap wilt gaan zetten door bijvoorbeeld deel uit te gaan maken van één van de huiskringen binnen de gemeente. Om een goed beeld te krijgen van het kringenwerk, maar ook om inhoudelijk prettig mee te kunnen doen is het goed om de tien avonden echt apart te zetten voor jezelf en voor de andere deelnemers. We proberen ook per startmoment een Elevate-introkring te vormen, voor jongeren tussen de 18 en 25 jaar.

Tijdens de introkring komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Gods liefde ontvangen, beantwoorden en doorgeven
  • Intimiteit met God
  • Persoonlijke vorming
  • Omzien naar elkaar
  • Gericht op de wereld
  • Vier vragen voor onderweg
  • Gezinsregels
  • Doop
  • Avondmaal
  • Lidmaatschap

De eerstkomende startavond is op maandagavond 23 september 2019 om 19:30 uur in de Stadskerk (Hoofdlocatie). Meld je aan via onderstaand formulier. Graag tot dan!

Elk jaar in januari, april en september worden er introkingen gestart.

Startmomenten seizoen 2019-2020
* maandagavond 23 september 2019
* maandagavond 20 januari 2020
* maandagavond 20 april 2020

Aanmeldformulier Introkring

• Wil je samen met je partner op een introkring dan graag zijn/haar gegevens hier in te vullen.
  • 1234 AZ
  • Zou je in verband met het maken van een voorlopige indeling willen aangeven welke kringavond jouw voorkeur heeft? (meerdere antwoorden mogelijk, graag minimaal twee) *
  • Alleen cijfers
  • Wil je deelnemen aan een Elevate-introkring (18-25 jaar)? *