Paul Stoorvogel

Mijn naam is Paul Stoorvogel en ik ben getrouwd met Janita. We hebben drie kinderen, Sam, Nathan en Lise en als gezin wonen we in Hoogezand. Vanaf het moment dat we getrouwd zijn hebben we de overtuiging gehad dat we mogen werken in Gods koninkrijk. Het is een koninkrijk van kracht en liefde, wat geeft dat er veel verwachting is. We houden erg van de kerk met al haar schoonheid en gebrokenheid en we zien een wereld die het nodig heeft dat de kerk haar licht laat schijnen. 

Wat een voorrecht is het dan ook dat ik nu voor Frontlinie vanuit Nederland mag werken. Een organisatie die één wil zijn met de kerk die vervolgd wordt en onder druk staat. Vanuit Nederland willen we de kerk wereldwijd ondersteunen op plekken waar vervolging is met o.a. Bijbels, financiën en geestelijke ondersteuning. Direct geloven we ook dat we als kerk in het westen, die steeds meer onder druk komt te staan, veel kunnen leren van onze broers en zussen. 

Paul wordt in Nederland en binnen De Stadskerk vertegenwoordigd door zijn Thuisfrontteam. Martijn Folkers is contactpersoon. Je kunt hem bereiken via folkersmartijn@hotmail.com.

Voor meer informatie: Frontlinie.org