Lees verder

Reflect kringen

Alle tieners binnen Reflect, leden en gasten, worden ingedeeld in een kring. Een kring bestaat uit zo’n 8 tot 12 tieners van jouw leeftijd die één keer in de twee weken samenkomen. De kringen worden geleid door twee betrokken jeugdleiders, die je willen leren over God, maar ook betrokken willen zijn bij jouw leven. Je kunt je het hele jaar door opgeven voor een kring.
Bijzondere avonden zijn de Freakin’ Fridays en Friends Nights. Tijdens deze avonden ga je met je kring iets gaafs doen, zoals zwemmen, bowlen, lasergamen, poolen of film kijken. Op deze manier leer je snel andere tieners kennen.
Reguliere kringavonden worden gebruikt om gave dingen te ontdekken over Jezus, de Bijbel en over jezelf. Eens per jaar zijn er Boyz en Girlz Nights. Alleen met jongens of alleen met meisjes dingen doen en bespreken die alleen jullie aangaan.

Data: Iedere vrijdag in de oneven weken, behalve in de schoolvakanties, om 19.30 uur.

Plaats: Bij jeugdleiders thuis of in de Stadskerk. De meeste kringen zijn in de stad Groningen, een aantal kringen zijn ingedeeld op regio en komen in een nabijgelegen dorp samen.

Aanpassingen vanwege corona: De Reflect kringen zijn er voor jou, juist in deze tijd! We vinden het belangrijk dat jij je gezien mag weten en zoeken daarom met elkaar naar mogelijkheden om elkaar te blijven zien en spreken. Momenteel komen de kringen daarom één keer per twee weken online of face-to-face samen, afhankelijk van de corona-maatregelen. De kringleden en hun ouders worden hiervan op de hoogte gehouden door de eigen jeugdleiders. Aanmelden voor een kring blijft mogelijk gedurende het hele jaar, wees welkom!

Vragen over de Reflect kringen?

Taakgroepleiders Reflect Kringen

Alex-Jan Sigtermans, Gijs Leuvenink, Lotte Veldman en Jochum Verhoef

  • Mogelijk wordt je bericht eerst afgeleverd bij het secretariaat.

Opgeven Reflect Kringen

  • Naam tierner
  • Schooljaar *
  • Geslacht *

  • Naam ouder/verzorger
  • alleen cijfers
  • alleen cijfers
  • 1234 AB