I’m gonna see a victory | Kingdom Culture

Iedere maand is er Kingdom Culture, een absoluut hoogtepunt in de maand! Kingdom Culture wordt georganiseerd door het jeugdwerk, maar staat open voor alle leeftijden. Ook jongeren uit andere kerken of zonder kerkelijke achtergrond bezoeken massaal deze dienst waarin de hemel een klein beetje zichtbaar wordt op aarde!

Het verlangen van Kingdom Culture is om het Koninkrijk van God gestalte te zien krijgen op deze wereld. De focus ligt daarom op het leren kennen van Koning Jezus en Zijn verlangens voor mensen persoonlijk, de gemeente en de wereld. Kingdom Culture wil hier niet alleen over praten, maar het ook zien en ervaren.

De vaste onderdelen van Kingdom Culture bestaan uit aanbidding, preek en ministry. De aanbidding – zingen voor God – is soms uitbundig, dan wordt er gedanst en gesprongen. Andere momenten is het juist heel intens en intiem.

De preek wordt verzorgd door jonge interne sprekers en bekende externe sprekers. Martin Koornstra zal onze gastspreker zijn. Het thema is: I’m gonna see a victory.

Volg ons ook op Social Media
Facebook en Instagram ( @ /  ) kingdomculturestadskerk

Vragen?
WhatsApp ons via 050-5271902.