In de handen van Jezus | Gerechtigheidszondag

Of je nou voor het eerst in aanraking komt met de Stadskerk, of al jaren de diensten bezoekt of zelfs al vanaf het begin van het ontstaan van de gemeente lid bent; je bent welkom. We beleven deze dienst graag samen met u, met jou. We hopen dat je je onderdeel van de dienst voelt en mag genieten van dat wat God geeft door de stream heen.

Het is  gerechtigheidszondag, dat betekent dat we aandacht hebben voor het werk van onze 3 partners; IJM, Open Doors en Compassion. Tiemen Westerduin is onze gastspreker en samen met hem gaan we vieren hoe God ons gebruikt om samen met de partners te strijden tegen het onrecht op de wereld.

De dienst zal als thema hebben: ‘In de handen van Jezus’. Tiemen Westerduin is onze gast en zal komen spreken.

Geniet van deze dienst! Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op via WhatsApp: 050-5271902 (https://bit.ly/3qpLjs7)

We zijn je dankbaar voor je betrokkenheid. Wil je ons werk in het Koninkrijk ondersteunen? Dat kan door je bijdrage te leveren via: https://www.destadskerk.nl/collecte

Vandaag houden we een speciale bijzondere extra collecte, we willen onze 3 partners graag zegenen. Doe je mee? https://www.destadskerk.nl/collecte-partners

Volg ons via onze (andere) sociale kanalen:

Facebook: https://www.facebook.com/DeStadskerk
Instagram: https://www.instagram.com/destadskerk/
Twitter: https://twitter.com/destadskerk
Spotify: https://spoti.fi/3elWDA7