Bijbelse Beesten: de Vos | Anton van Deel (7-8)

In de periode van 24 juli tot en met 28 augustus staan 6 dieren uit de bijbel centraal. Achtereenvolgens de duif, de beer, de vos, de hond, de ezel en de leeuw komen aan bod. Verschillende sprekers nemen ons mee in de link naar bijbelse verhalen en voorbeelden. 

Van harte welkom

Of je nou voor het eerst in aanraking komt met de Stadskerk, of al jaren de diensten bezoekt of zelfs al vanaf het begin van het ontstaan van de gemeente lid bent; je bent welkom. We beleven deze dienst graag samen met u, met jou. We hopen dat je je onderdeel van de dienst voelt en mag genieten van dat wat God geeft.

We ontvangen je graag op de Hoofdlocatie van de Stadskerk, de dienst begint om 10.00 uur en zal ongeveer 1,5 uur duren. Na de dienst is er koffie en thee om samen gezellig na te praten over de dienst. Voor de kinderen hebben we wekelijks kidstijd, wil je de exacte details ga dan naar de actuele agenda voor de kids. Rondom de prekenserie is er speciaal aandacht voor het dier dat de betreffende week centraal staat.

VRAGEN?

Geniet van deze dienst! Heb je vragen neem dan gerust contact met ons via WhatsApp: 050-5271902 (klik op het nummer en WhatsApp wordt automatisch geopend)

We zijn je dankbaar voor je betrokkenheid. Wil je ons werk in het Koninkrijk ondersteunen?
Dat kan door je bijdrage te leveren via: https://www.destadskerk.nl/collecte

GEMIST?

Heb je een dienst gemist? Kijk dan de Livestream terug via Gemist op onze website of via het YouTube kanaal van de Stadskerk. Ook kun je de preken terugluisteren als podcast via je favoriete platform of via onze Podcast-sectie hier op de website.

Volg ons via onze (andere) sociale kanalen:
Facebook: https://www.facebook.com/DeStadskerk
Instagram: https://www.instagram.com/destadskerk/
Spotify: https://spoti.fi/3elWDA7