Als je vrede sticht | Mark Stoorvogel

Van harte welkom

Of je nou voor het eerst in aanraking komt met de Stadskerk, of al jaren de diensten bezoekt of zelfs al vanaf het begin van het ontstaan van de gemeente lid bent; je bent welkom. We beleven deze dienst graag samen met u, met jou. We hopen dat je je onderdeel van de dienst voelt en mag genieten van dat wat God geeft.

We ontvangen je graag op de Hoofdlocatie van de Stadskerk, we hebben 2 identieke diensten, de eerste begint om 09.00 uur en de tweede om 11.30 uur. Beide diensten zullen ongeveer 1,5 uur duren. Na de dienst is er koffie en thee om samen gezellig na te praten over de dienst. Voor de kinderen hebben we wekelijks kidstijd, wil je de exacte details ga dan naar de actuele agenda voor de kids.

We beginnen 2 oktober aan een prekenserie over de Bergrede. Tot aan kerst staan we stil bij de Zaligsprekingen en daarna tot aan Pinksteren bij de rest van deze fantastische hoofdstukken. We gaan er dus in alle rust doorheen.

De serie over de zaligsprekingen hebben we als titel meegegeven ‘Het echte geluk’, waarna we dat elke week invullen met een ‘als’. Zo starten we met; Het echte geluk, als je je klein maakt.

VRAGEN?

Geniet van deze dienst! Heb je vragen neem dan gerust contact met ons via WhatsApp: 050-5271902 (klik op het nummer en WhatsApp wordt automatisch geopend)

We zijn je dankbaar voor je betrokkenheid. Wil je ons werk in het Koninkrijk ondersteunen?
Dat kan door je bijdrage te leveren via: https://www.destadskerk.nl/collecte

VERWERKINGSVRAGEN

Naar aanleiding van ieder thema zal de spreker een aantal verwerkingsvragen opstellen die via deze website te vinden zullen zijn.

VERWERKINGSVRAGEN

Volg ons via onze (andere) sociale kanalen:
Facebook: https://www.facebook.com/DeStadskerk
Instagram: https://www.instagram.com/destadskerk/
Spotify: https://spoti.fi/3elWDA7