Noah’s Ark: Fake or Fact? | Kingdom Culture

Ben je jong, of voel je je jong? Je bent van harte welkom om mee te doen vanaf de plek waar je deze livestream opent.

Wat is Kingdom Culture?
Iedere maand is er Kingdom Culture, een absoluut hoogtepunt in de maand! Kingdom Culture wordt georganiseerd door het jeugdwerk, maar staat open voor alle leeftijden. Ook jongeren uit andere kerken of zonder kerkelijke achtergrond bezoeken massaal deze dienst waarin de hemel een klein beetje zichtbaar wordt op aarde!

Het verlangen van Kingdom Culture is om het Koninkrijk van God gestalte te zien krijgen op deze wereld. De focus ligt daarom op het leren kennen van Koning Jezus en Zijn verlangens voor mensen persoonlijk, de gemeente en de wereld. Kingdom Culture wil hier niet alleen over praten, maar het ook zien en ervaren.
De vaste onderdelen van Kingdom Culture bestaan uit aanbidding, preek en ministry. De aanbidding – zingen voor God – is soms uitbundig, dan wordt er gedanst en gesprongen. Andere momenten is het juist heel intens en intiem.

Volg ons ook op Social Media:
Facebook en Instagram ( @ / ) kingdomculturestadskerk

Geniet van deze dienst! Heb je vragen neem dan gerust contact met ons op: https://www.destadskerk.nl of via WhatsApp: 050-5271902 (https://bit.ly/3qpLjs7)