Kerstnachtdienst ‘De Liefde wint’ | 24-12-’22

VAN HARTE WELKOM
Of je nou voor het eerst in aanraking komt met de Stadskerk, of al jaren de diensten bezoekt of zelfs al vanaf het begin van het ontstaan van de gemeente lid bent; je bent welkom. We beleven deze dienst graag samen met u, met jou. We hopen dat je je onderdeel van de dienst voelt en mag genieten van dat wat God geeft.

DE LIEFDE WINT
Onder het thema “De Liefde wint” organiseren we vijf identieke kerstnachtdiensten op 23 en 24 december. Tijdens deze diensten wordt er op eigentijdse wijze, met moderne Nederlandstalige muziek, afgewisseld met herkenbare kerstliederen, een musical opgevoerd waarin hedendaagse thematiek gekoppeld wordt aan de boodschap van kerst. Het belooft een indrukwekkende avond te worden die raakt. Leeftijdsadvies: vanaf 9 jaar. Op eerste kerstdag 25 december is er een feestelijke kerstfamiliedienst voor alle leeftijden met eenzelfde mix van theater en muziek. In tijden van onrust en onzekerheid is het de boodschap van weleer die hoop biedt voor ons allen. Dit wil je niet missen! Geniet van deze livestream.

Om een impressie te krijgen van de dienst volg je ons op onze socials (https://www.destadskerk.nl/socialmedia) of ga je naar het LIVEblog van vrijdag 23 december jl (https://www.destadskerk.nl/live)

VRAGEN?
Geniet van deze dienst! Heb je vragen neem dan gerust contact met ons via WhatsApp: 050-5271902 We zijn je dankbaar voor je betrokkenheid. Wil je ons werk in Stad en Ommeland ondersteunen? Dat kan door je bijdrage te leveren via:
https://www.destadskerk.nl/collecte

GEMIST?
Heb je een dienst gemist? Kijk dan de Livestream terug via Gemist op onze website of via het YouTube kanaal van de Stadskerk. Ook kun je de preken terugluisteren als podcast via je favoriete platform of via onze Podcast-sectie hier op de website.

© Outro muziek: Irma Dee – Liefde breekt door alles heen.