It’s Your Church | Justice | 10-12 uur | 15 januari 2023

Van harte welkom

Of je nou voor het eerst in aanraking komt met de Stadskerk, of al jaren de diensten bezoekt of zelfs al vanaf het begin van het ontstaan van de gemeente lid bent; je bent welkom. We beleven deze dienst graag samen met u, met jou. We hopen dat je je onderdeel van de dienst voelt en mag genieten van dat wat God geeft.

GEBEDSWEEK

Op zondag 15 januari is er van 06:00 ‘s morgens tot 22:00 ‘s avonds aanbidding en gebed, gericht op het brengen van gerechtigheid. We nodigen gerechtigheidsorganisaties uit om te delen over hoe zij zich in zetten voor gerechtigheid, hoe wij voor hen kunnen bidden én hoe we gerechtigheid daadwerkelijk handen en voeten mogen geven; het doen van gerechtigheidsdaden, dichtbij in Stad & Ommeland, Nederland en verder weg in Europa en de wereld. Zo zamelen we bijvoorbeeld geld en spullen in voor Stichting Samen voor Oekraïne. We ontvangen je graag de hele dag, je kunt binnenlopen wanneer je wilt. Van 06.00 uur in de ochtend tot 22.00 uur in de avond is er non-stop Aanbidding en Gebed. Voor meer informatie ga je naar https://www.itsyourchurch.nl

VRAGEN?

Geniet van deze dienst! Heb je vragen neem dan gerust contact met ons via WhatsApp: 050-5271902 (klik op het nummer en WhatsApp wordt automatisch geopend)

We zijn je dankbaar voor je betrokkenheid. Wil je ons werk in het Koninkrijk ondersteunen?
Dat kan door je bijdrage te leveren via: https://www.destadskerk.nl/collecte

VERWERKINGSVRAGEN

Naar aanleiding van ieder thema zal de spreker een aantal verwerkingsvragen opstellen die via deze website te vinden zullen zijn.

VERWERKINGSVRAGEN

Volg ons via onze (andere) sociale kanalen:
Facebook: https://www.facebook.com/DeStadskerk
Instagram: https://www.instagram.com/destadskerk/
Spotify: https://spoti.fi/3elWDA7