Dichterbij het Vaderhart Mannenkringen

Samen met andere mannen vriendschappen aangaan, praten over alledaagse zaken, samen eten en vanuit een veilige basis diepgang zoeken in wie we zijn en wat ons bezighoudt. Jij bent, wij zijn; zonen van de Vader. Hij is onze Schepper; Hij heeft je gewild en heeft bovendien een prachtig plan voor je leven. Naast de grote rol die God in je leven wil spelen, hebben we een (aardse) vader. Zijn rol is groot (geweest), zelfs als hij afwezig was en misschien nog steeds is. Als je zelf vader bent, speel jij dus ook een bepalende rol in het leven van je kind.

Hoe zie jij jezelf als man, als vriend, als broer, als vader, als zoon?

Hoe geweldig is het om een plek te hebben waar je naar het verlangen van de Vader kunt groeien? God heeft ons geschapen naar Zijn evenbeeld. We zijn dus de perfecte man in wording. Zonder dat deze kring de illusie wil wekken dat we naar perfectie streven, is het wel zo dat we graag de man willen zijn die God wil dat we zijn; de man die onze vrouw verdient, de vader die ons kind nodig heeft, de vriend die onze broeder zoekt.

kick-off ‘dichterbij het vaderhart’

We nodigen je uit om 27 januari 2019 naar De Stadskerk te komen, we gaan groots de nieuwe mannenkringen ‘Dichterbij het Vaderhart’ lanceren. In een half jaar ga je samen met 7 andere mannen een prachtige reis aan. Onderwerpen als het hart van een man‘, ‘jouw vader (je aardse vader welteverstaan’, ‘jij als vrijgezelle man’, ‘jij en je vrouw’, ‘jij en je kinderen geven een goed beeld van de inhoud van deze mannenkringen. 1x in de 2 weken ga je samen met andere mannen eten, praten, delen, bidden en leren van elkaar. Je bouwt een intense relatie met elkaar op. Naast de avonden die je samen op basis van vragen en stellingen aangaat, eet je samen en krijg je praktische opdrachten mee om te groeien.

We willen je uitdagen deze reis samen te gaan maken. Meer informatie volgt snel. Meld je nu aan en ontvang meer informatie zodra bekend, door onderstaand formulier in te vullen.

Volg ons op Instagram: @dichterbijhetvaderhart

Praktisch:

Wij mannen zijn enorm praktisch en oplossingsgericht; dus alvast wat extra info. Op de kick-off meeting krijg je de mogelijkheid je aan te melden als je dat nog niet gedaan hebt. Hiernaast geef je je voorkeursavond op. Wij gaan dan als organisatie de groepen samenstellen. Je krijgt als groep tijdig de leidraad voor de avonden. De gespreksleiders zijn ook deelnemers. Je gaat dus echt met 8 man in een groep op reis. Deelname aan de kring is gratis, je hoeft niet persé lid te zijn van de Stadskerk. Het is een prachtige mogelijkheid vrienden uit te nodigen en samen deel te nemen. We stimuleren jullie iedere avond bij iemand anders thuis samen te komen, de gastheer verzorgt dan ook het eten. Een standaardavond begint om 19.00 uur met de maaltijd, waarna je om 20.00 uur met het ‘thema’ begint. De avonden zijn zo ingericht dat er rond 22.00 uur en uiterlijk 22.30 uur afgerond wordt.

start ‘dichterbij het vaderhart’ mannenkringen

De week van 10 februari 2019

In de niet-kringweken zodat je je reguliere kring kunt blijven volgen.

meld je nu hier onder aan, dit wil je niet missen!

Heb je aanvullende vragen, laat dan een bericht achter via ons contactformulier.

De Dichterbij het Vaderhart-kringen is een initiatief van De Stadskerk vanuit de taakgroep Fishermen

Aanmeldformulier Dichterbij het Vaderhart

• Algemene gegevens

• Ik ben: *