SPRING bovenbouw

Zit je in groep 6,7 of 8?

Dan ben je van harte welkom bij de bovenbouw!

YES, op de 1e en 3e zondag van de maand kunnen alle stoere bovenbouwers naar hun eigen kidstijd!

De bovenbouw begint gezamenlijk in het Klein Auditorium voor een feestelijke KIDS dienst! Er is een op maat gemaakt programma met een spel, Bijbelverhaal, aanbidding, gebed en verwerking in eigen groepjes. In het tweede gedeelte van de dienst kunnen de kinderen kiezen voor een workshop. Er zijn 3 á 4 workshops waar de kinderen leren om hun gekregen gaven en talenten in te zetten. Je kunt denken aan een workshop koken, dansen, fotografie maar ook aan gebed of aanbidding.

Het is ons verlangen om door dit programma heen de kinderen te verbinden aan Jezus én aan elkaar! We leren ze over wie Jezus is en hoe ze met Hem kunnen leven. Maar ook dat ze Geliefd en Waardevol zijn. We vinden het zo belangrijk dat ze leeftijdsgenoten ontmoeten, elkaar beter leren kennen en samen (leren) wandelen met Jezus.

Op de 4e zondag van de maand zijn er verschillende mogelijkheden voor de kinderen van de bovenbouw. Tijdens de 1e dienst zijn ze welkom in de eredienst in het Groot Auditorium. Tijdens de 2e dienst kunnen ze meedoen aan de SPORTKERK. Zie hier voor meer informatie: destadskerk.nl/sportkerk.
Maar ze kunnen zich ook inschrijven voor MatchpointKIDS. De manier om mee te bouwen aan Gods Koninkrijk maar ook om je gekregen gaven en talenten te ontdekken en ontwikkelen.

Veiligheid
Voor de veiligheid hebben we wel een maximum aantal kinderen ingesteld per kinderwerker, per ruimte (volgens officiële richtlijnen kinderopvang). Het kan daarom zijn dat je als ouder gevraagd wordt om te blijven. Leden en vaste gasten uit onze gemeente wordt gevraagd hierin voorrang te geven aan ‘echte’ gasten.

Inschrijven en ophalen
Voorafgaand aan de dienst kunnen de bovenbouwers zich inschrijven voor het Klein Auditorium. Zorg dat je op tijd bent, zodat we kidstijd op tijd kunnen beginnen én je je eigen workshop kunt kiezen!

De kinderen van groep 6 worden, direct na de zegen, opgehaald door hun ouders/verzorgers. De kinderen van groep 7 en 8 mogen na afloop van de kidstijd zelf hun ouders opzoeken!

Alle kinderen van de bovenbouw kunnen meedoen aan het Grote Broer en Zus project. Voor de kinderen van groep 8 hebben we Get Ready. Een speciaal programma ter voorbereiding op het voortgezet onderwijs en alles wat bij de pubertijd komt kijken.

Voor meer informatie of vragen over onze bovenbouwers: Stuur Spring een bericht.