Zendeling van de Maand

Iedere maand (gedurende het seizoen) staat een zendeling in de schijnwerpers. Via de verschillende kanalen on- en offline vragen we aandacht voor de persoon en het werk achter/van de zendeling.

Peter & Kelly Passchier wonen en werken met OMF International in de noordelijkste provincie van Thailand, in de provinciehoofdstad Chiang Rai. Zij hebben drie zoons Lukas (2006), Emmet (2009) en Danai (2011).

Lieve broers en zussen,

Deze maand mogen wij iets delen over ons leven als zendelingen. Met het hele Tai Joean team in Noord-Thailand hebben we net de 10 Dagen van gebed voor dit volk afgerond, en dit heeft geresulteerd in een toename van mensen die de wekelijkse gebedspunten ontvangen van ons team. Het team is productief bezig in de diverse locaties met diverse activiteiten. Op de christelijke internationale school gaan we langzaam naar het eind van het schooljaar (eind mei al) en er zijn ook komend jaar weer grote veranderingen op komst doordat een aantal leraren en het hoofd van de school komende zomer voorgoed vertrekken. Het is elk jaar weer een wonder dat God voorziet in al het benodigde personeel! We merken een groeiende openheid bij de Thaise ouders, en we hopen hun nog meer te betrekken bij de gemeenschap – en daardoor ook bij Jezus..!

Recente gebeds- & dankpunten:
– Bid mee dat alle benodigde leraren en staf gevonden zullen worden voor komend schooljaar.
– Bid voor de gemeente in Pajaamengraai die actief is met het bereiken van een aantal buurten om hun heen.
– Bid voor verdieping van persoonlijke relaties voor Peter & Kelly, en Gods leiding met wie meer tijd door te brengen.
– Dank dat God aan het werk is in onze kinderen, en daarmee ook in hun klassen en vriendenkring.

DE UITZENDING

In april 2023 zijn Peter en Kelley Passchier Zendeling van de Maand en dus – zoals gebruikelijk – de speciale gasten van de Podcast ‘de Uitzending’. Bekijk hieronder de Video of Beluister hier de aflevering als Podcast.

Voor meer informatie over Peter en Kelly en hun bediening ga je naar haar eigen pagina op onze zendelingenpagina.