Connect staat voor je klaar!

Altijd wat te beleven

Connect

Als kerk willen wij graag van betekenis zijn voor de wijken om ons heen: Paddepoel en Vinkhuizen. Dit doen we op verschillende manieren. Als Connect zijn wij actief in de wijk en door mensen welkom te heten in ons gebouw.

Wat doet Connect?

Elke woensdagmiddag tussen 14.15 en 15.45 uur zijn we te vinden in het Diamantpark in Vinkhuizen en op de Venuslaan in Paddepoel. Bij de voetbalveldjes ondersteunen wij het team Face-Off dat voetbalt met de kinderen uit de wijk. We willen graag de mensen langs de lijn ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee.

Elke vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur in de huiskamer van de Hoofdlocatie van de Stadskerk. Dit is speciaal voor ouderen vanaf 60 jaar om elkaar te ontmoeten. Vervolgens gaan we vanaf 12.15 uur lekker lunchen met elkaar. We willen de ouderen graag uitnodigen, maar ook jij – u – bent van harte uitgenodigd. Het is toch prachtig om samen lekker te eten, te praten en te genieten van elkaars verhalen. We verzorgen de lunch in zijn geheel, je hoeft dus niets mee te nemen.

Het enige dat wij vragen is een eigen bijdrage van € 2,- per keer. Je kunt een strippenkaart kopen, via deze website maar ook zeker als je komt lunchen. Je krijgt een stempelkaart van ons mee. Zie hieronder de menu-kaart.

Stempelkaart ©onnect Lunch

Als je de stempelkaart koopt krijg je 2 lunches gratis. Je betaalt 15 euro vooraf en kunt 12 keer lunchen.

Je hoeft je niet op te geven. Als je de stempelkaart via deze pagina besteld ligt er vanaf de eerstvolgende vrijdagmiddag een stempelkaart voor je klaar. Zien we je vrijdag?

Graag bouwen we mee aan wat er al is in Vinkhuizen: End of Summer en het Open Huis Vinkhuizen. Elk jaar zijn we ook actief tijdens de Meiweek (Kleurinstad.nl) en het Open Huis. Twee projecten van de Stadskerk die samenvallen tijdens de meivakantie.

We willen je graag ontmoeten tijdens een van onze activiteiten. Heb je vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waar staat Connect voor?

• Wij zijn christenen, maar we vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis en welkom voelt
  • Wij geloven dat iedereen uniek is
  • Wij geloven dat Christus in ons leeft