AFL2: “Van Grondtekst naar Swahili”, met Ludie Postmus

Onze allereerste gast in de tweede podcast over onze zendelingen. Ludie, uitgezonden naar Tanzania, levert een belangrijke bijdrage aan het verspreiden van het Woord van God. Hij vertelt over zijn passie voor taal, waarom Johannes 15 zoveel voor hem betekent en of hij kan kiezen tussen Pasen en Pinksteren. Chris is nieuwsgierig naar de man achter ‘de Wycliff Bijbelvertaler’, helaas zonder Anja, maar samen met stand in Dennis.

Ludie is Zendeling van de Maand oktober (’22) in de Stadskerk, meer over zijn werk vind je op destadskerk.nl/zendelingen. Om contact te leggen met Ludie kun je – naast de contactgegevens op de website – ook gebruik maken van het genoemde e-mailadres: ludie_postmus@sil.org.

DE UITZENDING – Achtergrondinformatie

Als gemeente zijn we trots op én dankbaar voor onze zendelingen. Om jou te helpen betrokken te raken en te blijven startten we de maandelijkse podcast ‘De Uitzending’! Chris Schipper en Anja Holwerda gaan in gesprek met onze zendelingen en combineren het luchtige met diepgaande onderwerpen om te ontdekken wat de zendelingen drijft om huis en haard achter zich te laten. Op basis van de Zendeling van de Maand zal er iedere 4 weken een nieuwe aflevering uitkomen. Met vaste items als: ‘T is het één of ‘t ander’, ‘De Geloofsvraag’, ‘De Reiskoffer’ vinden ze een mix tussen luchtigheid en diepgang om onze zendelingen beter te leren kennen om zo verbonden te zijn en te blijven met hen die namens de Stadskerk overal over de wereld de liefde van Jezus verspreiden.