AFL3: “On the Right Track”, met Arend Jan en Esther Poelarends

Chris Schipper en Anja Holwerda ontvangen Arend Jan en Esther Poelarends in de studio. Niet fysiek, maar middels een live verbinding. Samen praten ze over het begin van de missie, hoe is het zover gekomen dat ze emigreerden naar Zweden om gehoor te geven aan de roepstem van de Heer? Hoe hebben ze elkaar ontmoet? De gebruikelijke items komen voorbij waarbij ze samen antwoord geven op onder andere geloofsvragen, de dilemma’s van ‘t een of ‘t ander komen voorbij en ook de reiskoffer wordt weer gevuld. Geniet van deze aflevering en leer het gezin Poelarends beter kennen.

Arend Jan en Esther zijn Zendeling van de Maand november (’22) in de Stadskerk, meer over hun werk vind je op destadskerk.nl/zendelingen. Om contact te leggen met deze prachtige mensen kun je – naast de contactgegevens op de website – ook gebruik maken van het volgende e-mailadres: aj.poelarends@outlook.com.

DE UITZENDING – Achtergrondinformatie

Als gemeente zijn we trots op én dankbaar voor onze zendelingen. Om jou te helpen betrokken te raken en te blijven startten we de maandelijkse podcast ‘De Uitzending’! Chris Schipper en Anja Holwerda gaan in gesprek met onze zendelingen en combineren het luchtige met diepgaande onderwerpen om te ontdekken wat de zendelingen drijft om huis en haard achter zich te laten. Op basis van de Zendeling van de Maand zal er iedere 4 weken een nieuwe aflevering uitkomen. Met vaste items als: ‘T is het één of ‘t ander’, ‘De Geloofsvraag’, ‘De Reiskoffer’ vinden ze een mix tussen luchtigheid en diepgang om onze zendelingen beter te leren kennen om zo verbonden te zijn en te blijven met hen die namens de Stadskerk overal over de wereld de liefde van Jezus verspreiden.