Het Familieweekend

Op zaterdag 29 en zondag 30 juni is het zover: Hét Stadskerk Familieweekend. We geloven dat we door Jezus Christus aan elkaar verbonden zijn als één familie. Wij zijn elkaars broers en zussen omdat wij allemaal een speciale relatie hebben met God de Vader. Wij mogen Zijn kinderen zijn (Romeinen 8:14-16). Dit weekend willen wij vieren dat wij één familie zijn, we willen elkaar ontmoeten en met elkaar verbinden. Maar we worden ook toegerust. Wij hebben allen geestelijk voedsel nodig om als kinderen van God te kunnen leven.

We starten op de zaterdag met drietal evenementen voor relaties, singles en gezinnen. Toegespitst op de behoefte van de doelgroep is er een mooi programma ontwikkelt, zie hieronder meer informatie per doelgroep.

Zaterdag 29 juni

Relatiedag:

Jullie zijn uitgenodigd voor een buitengewone dag gewijd aan het versterken van jullie band als koppel. Of je nu al jaren gelukkig getrouwd bent, net begint aan het avontuur van de liefde, of ergens daartussenin zit, deze dag is voor jullie  allemaal. Wil jij meer informatie of je aanmelden, klik dan hier.

Single-event:

De middag en avond van het familieweekend staan ook in het teken van single-zijn. Jan Pool komt ons toerusten, er zullen workshops en aanbidding zijn maar daarnaast is er alle tijd voor ontspanning en ontmoeting. Je kunt je nu alvast aanmelden via deze link.

Gezinsdag:

God heeft het gezin bedacht als een plek waar we liefde ontvangen, veilig zijn en kunnen groeien in ons geloof. Wij geloven in krachtige gezinnen. We mogen samen leren, genieten én nieuwe avonturen beleven. Zo ook deze gezinsdag voor alle kinderen in de leeftijd 7-16 jaar. Deze dag staat in het teken van gezelligheid, inspiratie en verbinding met elkaar én Jezus. Is dit iets voor jou gezin, meld je dan snel aan via deze link.

Zondag 30 juni

Op zondag vieren we gezamenlijk dat we één familie zijn. We starten in het Groot Auditorium met een korte dienst, gevolgd door verschillende workshops en afgesloten met een gezamenlijke bbq. Deze dag is voor iedereen die zich verbonden voelt met ons als kerk, om als familie in Jezus Christus, dit seizoen samen te vieren en af te sluiten. We kijken uit naar een dag vol vreugde, ontmoeting en nieuwe inspiratie. Zet deze dag vast in je agenda, want hier wil je bij zijn! Hiervoor hoef je je niet aan te melden.