Relatiedag

Jullie zijn uitgenodigd voor een buitengewone dag gewijd aan het versterken van jullie band als koppel. Of je nu al jaren gelukkig getrouwd bent, net begint aan het avontuur van de liefde, of ergens daartussenin zit, deze dag is voor jullie allemaal!

De sleutel tot een gelukkige en vervullende relatie ligt in het voortdurend investeren in elkaar en in de verbinding die jullie delen. Daarom hebben we een speciale dag samengesteld, gericht op het versterken van jullie band, het verdiepen van communicatie en het ontdekken van nieuwe manieren om liefde te tonen.

Wat kun je verwachten tijdens deze dag?

1. Interactieve Inleidingen: Theo en Harmke van den Heuvel nemen jullie mee op een inspirerende ontdekkingstocht om samen te leren bouwen aan een veilig en stevig fundament onder jullie relatie.

2. Avontuurlijke Activiteiten: Ervaar leuke en uitdagende activiteiten die zijn ontworpen om teamwork, vertrouwen en intimiteit te bevorderen. Van samenwerkingsspellen tot romantische verrassingen, er is voor elk stel iets te beleven.

3. Diepgaande Gesprekken: Neem de tijd om echt naar elkaar te luisteren en jullie gedachten, gevoelens en dromen te delen. Deze dag biedt een veilige ruimte om openlijk te praten en elkaar op een dieper niveau te begrijpen.

4. Verwennerij & Ontspanning: Geniet van een heerlijke lunch en van verfrissende pauzes. De dag wordt besloten met een romantisch diner voor twee, waar je samen kunt doorpraten waarom je elkaar zo bijzonder vindt of wat je geraakt heeft in het programma.

Of jullie nu willen investeren in het versterken van een al sterke band of wat extra aandacht willen geven aan een relatie die wat liefdevolle zorg nodig heeft, deze themadag is de perfecte gelegenheid om samen te komen en jullie liefde te vieren.

Aarzel niet om andere koppels uit te nodigen die jullie kennen en die baat zouden hebben bij deze dag vol groei, liefde en verbinding.

Meld je zsm aan om jullie plek te reserveren voor deze bijzondere gelegenheid. Samen zijn we sterker!

Praktisch

  • Wanneer: 29 juni 2024
  • Waar: De Stadskerk, Hoofdlocatie
  • Ontvangst: vanaf 10.00 uur
  • Start Programma: 10.30 uur
  • Einde Diner: 20.30 uur
  • Kosten: 40 euro per stel

Als de kosten een probleem zijn, kun je ons een bericht sturen en kijken we samen naar een oplossing.

Wij melden ons aan

Namen *
E-mailadres *
Dieetwensen
Kies een bank voor iDEAL-betaling