Wij bestaan om Gods liefde te ontvangen, te beantwoorden en door te geven

Lees verder
Lees verder

Fototeam

In De Stadskerk hebben we een prachtig fototeam die van allerlei dingen foto’s maken: bijzondere diensten, leuke evenementen voor jong en oud. Maar sinds de komst van de nieuwe privacywetgeving is het lastig om foto’s te delen. Daarom kun jij je nu aanmelden om eens in de zoveel tijd een mail te krijgen met foto’s.

De foto’s worden van verschillende evenementen, diensten, conferenties en andere activiteiten gemaakt. Kies hieronder van welke doelgroep je foto’s wilt ontvangen. Onder kinderen valt alles van Spring, onder jongeren valt alles van Reflect en Elevate en onder volwassenen vallen verschillende diensten, evenementen en andere activiteiten.

Let op
We gaan ervan uit dat er zorgvuldig met deze foto’s wordt omgegaan. In de mail vind je een link naar de foto’s. Deze link mag niet worden gedeeld. Staat er een foto tussen van jou en/of jouw kinderen, dan mag je deze wel delen. Staan er andere personen op, wees je er dan van bewust dat deze personen misschien niet openbaar op het internet willen staan. Ga hier dan ook zorgvuldig mee om!

Klik hieronder om je aan te melden voor de verschillende maillijsten van de doelgroep(en) waartoe jij/jouw gezin behoort.