Grace wil vrouwen bijeenbrengen, inspireren en aanmoedigen...

Lees verder

Grace

Grace wil vrouwen bijeenbrengen, inspireren en aanmoedigen om onze identiteit in Jezus te vinden en te doen waarvoor we bestemd zijn. God heeft ons prachtig gemaakt en we zijn van bijzondere waarde!

Met passie organiseren we daarom Ladies Events, Worship Nights, trips naar supergave conferenties en ook uitdagende en gezellige workshops!

Samen willen we genieten van vriendschap en moedig uitdelen wat we hebben ontvangen, om de wereld tot een betere plaats te maken.

Neem snel een kijkje in onze agenda en geef je op voor één van onze evenementen.

nieuwsbrief grace

Wil je op de hoogte gehouden worden van al onze activiteiten en het nieuws rondom Grace? Dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. We beloven je foto’s, verslagen en andere nieuwtjes rondom Grace. Schrijf je dan hieronder via de Nieuwsbrief-knop in.

Klik op deze knop en schrijf je in voor de Nieuwsbrief

Vrouwenhuis van Gebed

Eens in de 2 (oneven) weken op de maandagavond, én elke tweede vrijdagochtend, ben je van harte welkom in het Vrouwenhuis van Gebed. Je kunt hier terecht voor gebed en een luisterend oor. Voor meer informatie over deze prachtige plek ga je naar de pagina van het Vrouwenhuis.
Kom zoals je bent!

Stitchcafé

Ben je creatief en lijkt het je gezellig om samen met andere vrouwen te handwerken? Wees dan van harte welkom bij het Stitchcafé! Voor meer informatie klik hier.

Liefs,
Het team van Grace

media_102_267815_media_102_267815_w600

Vorige seizoenen