Kleur in Stad 202020!
28 april – 1 mei
Ben jij erbij?

WELKOM BIJ KLEUR IN STAD!

Ook dit jaar gaan we weer de wijken Paddepoel en Vinkhuizen in tijdens de meiweek. Daarnaast gaan we ook de wijk Reitdiep in met een team. Dit zal plaatsvinden in de meivakantie van 28 april t/m 1 mei. Het programma volgt nog.

Ons Open Huis is dit jaar op zondag 3 mei.

Van 14:00 tot 15:30 is er in de wijken Paddepoel en Vinkhuizen een keuzeprogramma voor 8-12 jaar met voetbal en elke dag weer een andere activiteit. Volwassenen zijn welkom voor koffie en thee. Elke avond wordt er met tieners om 19.00 uur gevoetbald en vanaf 20.30 uur is er een spannend programma in de Stadskerk.

Op zaterdag staan de deuren van de Stadskerk wagenwijd open voor iedereen vanaf 10.30 tot 16.00 uur. Er zijn verschillende workshops. Is je fiets stuk? Laat hem repareren! Of geniet van de gratis kledingbeurs! Je mag ook rustig genieten van lekker eten en livemuziek. En dit alles geheel gratis, want de Stadskerk deelt graag uit.

Van harte welkom!

Klik hieronder voor de programma’s.