Kleur in Stad 2018!
Van 1 t/m 6 mei. Ben jij erbij?

Kleur in Stad!

WELKOM BIJ KLEUR IN STAD!

Ook dit jaar zal Stadskerk | VBG in de meivakantie (1 – 4 mei) actief zijn in de wijken Paddepoel en Vinkhuizen met sport, spel en vele andere activiteiten voor jong en oud. Op zondag 6 mei veranderd de Stadskerk in een Stadsplein voor de gehele Stad en Ommeland.

Van 14:00 tot 15:30 is er in de wijken Paddepoel en Vinkhuizen een keuzeprogramma voor 8-12 jaar met voetbal en elke dag weer een andere activiteit. Volwassenen zijn welkom voor koffie en thee. Elke avond wordt er met tieners om 19.00 uur gevoetbald en vanaf 20.30 uur is er een spannend programma in de Stadskerk.

Op zondag staan de deuren van de Stadskerk wagenwijd open voor iedereen vanaf 10.30 tot 16.00 uur. Er zijn verschillende workshops. Is je fiets stuk? Laat hem repareren! Of geniet van de gratis kledingbeurs! Je mag ook rustig genieten van lekker eten en livemuziek. En dit alles geheel gratis, want de Stadskerk deelt graag uit.

Klik hieronder voor de verschillende programma’s. We zien er naar uit je te ontmoeten!

Van harte welkom!