Voorgangers

In De Stadskerk hebben we twee voorgangersechtparen, te weten Theo en Harmke van den Heuvel en Arjan en Claudia Zantingh.

We geloven in de zegen van meervoudig voorgangerschap – in de grote groeiende gemeente die we zijn: twee voorgangers die gelijkwaardig zijn en complementair in persoonlijkheden, gaven, talenten, leiderschapsstijl, prediking en communicatie: dat vinden we heel gezond.

Theo en Harmke van den Heuvel

Theo heeft een achtergrond qua opleiding en werkervaring in de Communicatiewetenschappen.
Eerder gaf hij leiding aan Athletes in Action, een organisatie die evangeliseert door middel van sportacties. Vanaf 2011 is Theo in dienst van De Stadskerk, eerst als zorgpastor en vanaf 2013 als voorganger.

Theo is van jongs af aan opgegroeid met het geloof en heeft in deeltijd een Theologie-opleiding afgerond.

Harmke is als psycholoog actief, naast het samen zorgen voor hun 4 kinderen.

Arjan en Claudia Zantingh

Arjan is opgeleid als bedrijfseconoom en in die hoedanigheid werkzaam geweest bij een bierbrouwerij en een ziekenhuis. Arjan is niet opgegroeid met kerk en geloof, maar op 23-jarige leeftijd tot de overtuiging gekomen dat dé waarheid en hét leven te vinden is in Jezus Christus.
Arjan heeft in deeltijd een Theologie-opleiding afgerond.

Vanaf 2006 is Arjan in dienst van De Stadskerk, waarbij hij een aantal verschillende functies heeft bekleed, zoals Pastor Volwassenen en Pastor Bestuur en Theologie. Vanaf 2017 is Arjan voorganger.

Claudia is jarenlang actief geweest als lerares exacte vakken. Momenteel werkt ze als verkoopmedewerkster in een boekhandel, wat goed te combineren is met het geven van diverse toerustingen in kerken en het samen zorgen voor hun 3 prachtige kinderen.