Zien we je zondag?

Lees verder

Over de zondag

Op zondag komen in De Stadskerk zo’n 2000 mensen bij elkaar, verspreid over twee dezelfde diensten overdag en een avonddienst. De diensten zijn feestelijk, tot eer van God en tot opbouw van elkaar. We mogen elke week veel gasten verwelkomen. Ontdek op deze pagina’s wat je kunt verwachten en kom ook eens langs!

Verschillende diensten

We hebben diverse soorten diensten op verschillende tijden. Een actueel overzicht van onderwerpen, sprekers en het kinderprogramma vind je onder agenda.

Voor het hele gezin

Elke zondag is er een uitgebreid programma voor kinderen en tieners. Ook hierover geven we je graag alle informatie, zodat je op zondag niet voor verrassingen komt te staan.

VERTALING/TRANSLATION

In diverse talen is vertaling beschikbaar. De ontvangers met hoofdtelefoon kunt u ophalen bij de infobalie in de centrale hal.

There is English translation every service. You can get more information at the service desk at the central hall.

كل يوم أحد في الساعة الثانية عشر لدينا ترجمة إلى اللغة العربية, على المستمع أن يأخذ سماعة من الإستعلامات
(Arabisch)

در جلسات عبادتی کلیسا، ترجمه به چند زبان موجود می باشد(فارسی،عربی،انگلیسی). دستگاه ترجمه و گوشی را می توانید از اطلاعات کلیساکه در سالن مرکزی است دریافت کنید
(Farsi)

Ook is er elke vierde zondag van de maand een dienst om 12.00 speciaal voor Arabisch sprekenden.

وفي الأحد الرابع من كل شهر لدينا الخدمة كاملة باللغة العربية ساعة 12 ظهرا

Tijden en locatie

Overdag zijn er twee dezelfde diensten om 9:30 en 12:00 en ’s avonds is er regelmatig een themadienst om 19:30. In de dagdiensten is kinderopvang aanwezig en kunnen kinderen tot en met groep 8 hun eigen dienst vieren in de ‘kinderkerk’.

Locatie

Friesestraatweg 221
9743 EA Groningen

Route en parkeren

Parkeren kan rondom het gebouw en op zondag op het bedrijventerrein langs de ringweg.