Atelier Het Lokaal

Elke donderdagochtend van 10:00 uur tot 12:30 uur komt Alina van Dijk met allerlei vrouwen uit de omgeving samen in Atelier Het Lokaal in Een. De Bijbel gaat open, er wordt met elkaar gedeeld én ze zijn creatief bezig. Soms aan de hand van een thema, soms aan de hand van de behoefte op dat moment.

Alina zegt: ‘Deze ochtend staat bovenal in het teken van onze lieve Hemelse Vader, ik wil Hem graag dienen en daarvoor mijn deuren openen. Een licht laten schijnen voor de mensen – in dit geval de vrouwen – om mij heen. Ik voel mij erg gezegend met het atelier en wil daarom ook tot zegen zijn voor anderen. Ook omdat ik weet dat het Zijn verlangen is dat ik mag opstaan om te schijnen en te schitteren in Zijn Koninkrijk.’

Ook jij/u bent van harte welkom! In het atelier is allerlei creatief materiaal beschikbaar, maar je mag ook je eigen materialen meenemen. Alina vraagt een bijdrage voor de koffie/thee, de faciliteiten en sommige materialen. Maar mocht dat voor jou/u financieel niet mogelijk zijn, dan is dat geen enkel probleem.

Interesse? Neem dan telefonisch contact op met Alina van Dijk op 06-1066 60 54 of stuur een e-mail naar atelier.hetlokaal@gmail.com. Of stap gewoon een keer binnen.

Atelier Het Lokaal
Lindelaan 34 in Een