Community Eemsdelta

Welkom!

Wij zijn een mooie groep van mensen die genieten van het samen delen en optrekken in ons geloof. Wanneer wij samenkomen staat ontmoeting centraal; ontmoeting met elkaar maar ook ontmoeting met God, waarin we zien en ervaren dat God op vele bijzondere manieren werkt in het leven van eenieder van ons. Getuigenis, bemoediging, aanbidding en gebed nemen een belangrijke plek in binnen onze community-samenkomsten. We zijn een community van kringen/small-groups waarin we ook met regelmaat in kleine huiskamergroepen samenkomen om ons leven met elkaar te delen.

Je bent van harte welkom!

Adres:  Tilweg 10, 9983SR Roodeschool
Leiders:  vacant

Over de Community

Geliefde broers en zussen,

Zondag 11 juni 2023 is er weer een mogelijkheid voor community Eemsdelta om bij elkaar te komen. We kondigen het op tijd aan zodat je er rekening mee kunt houden. Iedere tweede zondag van de maand zijn jullie bij ons welkom. We zouden graag van jullie willen horen of jullie interesse hebben in een community, wat zou je leuk vinden om te doen als community? Dat kunnen ook maandelijks andere dingen zijn. B.v. wandelen, spelletjes, samen verdieping zoeken dmv  bijbelstudie, aanbidding of gebed. Een speurtocht voor de kinderen, samen ontbijten of lunchen. We hebben elkaar nodig als lichaam, laten we elkaar bemoedigen tot goede werken. Wij horen graag van jullie. Zouden jullie het fijner vinden om op zaterdagavond bij elkaar te komen, ook dat is bespreekbaar. Heb je vragen of leuke ideeën, dan horen we dat graag van je via het onderstaande mailadres of telefoonnummer. Zou je het fijn vinden om eerst een keer te bellen, dan voel je vrij om mij te bellen.

Je bent welkom op het volgende adres:

Tilweg 10
9983 SR Roodeschool
Je kunt de auto achter het huis zetten. We zitten in het tuinhuis(warm en droog)
Contactgegevens Claudia: 06-3626 5553
E-mail: claudiavanveluw@tele2.nl
Inloop vanaf 9.30 uur.
Het is voor ons wel fijn als we vooraf een beetje een beeld hebben hoeveel mensen er zullen komen, dit i.v.m. de voorbereidingen. Als je een berichtje wil sturen naar het mobiele nummer van Claudia zou dat heel fijn zijn.
Alvast bedankt!
We bidden voor een mooie tijd van ontmoeting met elkaar en met God.
Zegen & groet,