Dichterbij het Vaderhart Vrouwenkringen

In groepen van 7 of 8 vrouwen ga je een periode van een half jaar samen optrekken. 1x in de 2 weken kom je bij elkaar, telkens bij een andere vrouw thuis. Samen eten, genieten van elkaar, van God en van prachtige avonden. Op zoek naar jouw bestemming als vrouw, als zus, als moeder, als dochter, als buurvrouw, als collega.

Krachtige vrouwen, krachtige gezinnen; dat is waar we naar verlangen. Jij toch ook?

TUSSENSTAND

54 DEELNEEMSTERS

Er worden sowieso 6 kringen gevormd. Nog 2 vrouwen en de 7e groep is compleet.

per 12 december 2019

GEEF JE OP VÓÓR 1 FEBRUARI 2020

De thema’s:
Avond 1: Wie ben jij? VragenRondo Stel je buurvrouw de vraag
Samen ontdekken met wie je de reis gaat maken.
Om het ijs te breken ga je elkaar op basis van vragen beter leren kennen.
Avond 2: Ladies Night Samen een film kijken
Een film met een boodschap die verder verbindt
Avond 3: Het hart van een vrouw Je identiteit
Je levenslijn tekenen en met elkaar delen.
Avond 4: Jouw vader is je voorbeeld geweest, bewust of onbewust – ook al was hij er niet.
—> tussen avond 4 en avond 5: De stilte wandeling <– Samen wandelen en reflecteren op je hartsrelaties.
Avond 5: Betrokken relaties Jij & je kinderen / Jij & je vriendinnen
Wie ben jij voor je omgeving?
Avond 6: Inner Circle Jij & je man / Jij & je beste vriendin
Neem je relaties onder de loep en ontdek waar je ze sterker, hechter en duurzamer kunt maken.
Avond 7: Thuis Jij & je gezin / Jij & je omgeving
Eerlijk en open samen delen over thuis.
Avond 8: Encouragement Bemoedigend
Hoe heb je de reis ervaren?
Avond 9: The Final Afsluitend feest
Samen genieten, alle kringen bij elkaar; lekker eten en een open microfoon om ervaringen uit te wisselen.

Schrijf je nu in voor de Vrouwenkringen.
De start van de volgende ronde zal plaatsvinden in de week van 24 februari 2020.
SCHRIJF JE ZSM IN – UITERLIJK 1 FEBRUARI 2020.

Weet dat je, als je je ingeschreven hebt door ons op de hoogte gehouden wordt van verdere informatie.

Voel je je verantwoordelijk? We zoeken jou, als gespreksleidster. Wat verwachten we van je? Dat je contactpersoon bent richting het organisatieteam en dat je het materiaal in ontvangst neemt, bewaart en meeneemt naar de avonden. Je bent net als de andere vrouwen; deelneemster.

Alvast wat praktische informatie. Op de kick-off meeting krijg je de mogelijkheid je aan te melden als je dat nog niet gedaan hebt. Bij het inschrijfformulier geef je je voorkeursavond op en vooral ook de avond dat je niet kunt. Wij gaan dan als organisatie de groepen samenstellen. Je mag ook je voorkeur (bij opmerkingen) doorgeven. We houden rekening mee met je voorkeursavond én je woonplaats. Je krijgt als groep tijdig de leidraad voor de avonden. De gespreksleiders zijn ook deelnemers. Je gaat dus echt met 7 of 8 vrouwen in een groep op reis. Deelname aan de kring kost € 15,-, je hoeft niet persé lid te zijn van de Stadskerk. Het is een prachtige mogelijkheid vriendinnen uit te nodigen en samen deel te nemen. We stimuleren jullie iedere avond bij iemand anders thuis samen te komen, de gastvrouw verzorgt dan ook het eten. Een standaardavond begint om 18.30 à 19.00 uur met de maaltijd, waarna je om 20.00 uur met het ‘thema’ begint. De avonden zijn zo ingericht dat er rond 22.00 uur en uiterlijk 22.30 uur afgerond wordt.

TIP: Het kan zijn dat je bij het invullen van het AANMELDFORMULIER problemen ondervindt. Mocht er NIETS gebeuren na het klikken op de knop ‘Aanmelden’, scroll dan naar boven en ga op zoek naar het veld waar je een foutje hebt gemaakt. Dit zie je vaak al snel – het veld wordt dan rood. Succes!

Aanmeldformulier DhV-Vrouwenkringen

• 1234 ab
  • alleen cijfers
  • dd-mm-jjjj
  • Ik ben lid van De Stadskerk *

• In verband met het indelen van de groepen graag onderstaande twee vragen beantwoorden:
  • Op dit moment ben ik *

• Ik ben *

• Ik wil me graag aanmelden als *

• Op deze avonden kan ik NIET *

We zoeken zoveel mogelijk een kring die past bij jouw beschikbaarheid.
  • Mijn VOORKEURSAVOND (Niet-kringweken | oneven weken) *

We doen ons best je voorkeur zoveel mogelijk te honoreren.