Dichterbij het Vaderhart Vrouwenkringen

In groepen van 7 of 8 vrouwen ga je een periode van een half jaar samen optrekken. 1x in de 2 weken kom je bij elkaar, telkens bij een andere vrouw thuis. Samen eten, genieten van elkaar, van God en van prachtige avonden. Op zoek naar jouw bestemming als vrouw, als zus, als moeder, als dochter, als buurvrouw, als collega.

Krachtige vrouwen, krachtige gezinnen; dat is waar we naar verlangen. Jij toch ook?

Veel van jullie hebben vast de video gezien voor de lancering van de Mannenkringen van afgelopen januari. De eerste ronde liet zien dat er 18 mannenkringen een prachtige reis hebben gehad, misschien wel jouw man? We horen mooie verhalen van de mannen. Nieuwe vriendschappen zijn ontstaan en de onderwerpen waar mannen of voor weg lopen of nog nooit over nagedacht hebben worden aan de kaak gesteld.

Mannen groeien in identiteit en in autoriteit en daar gaan wij vrouwen van meegenieten. Het Mannenhuis heeft een prachtig programma opgezet. Confronterende vragen en uitdagende opdrachten zorgen voor de basis van deze reis. Wij gaan met het Vrouwenhuis team het materiaal opzetten voor de vrouwenkringen.

Klik op de afbeelding om je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

We zijn druk aan het werk met het schrijven van het materiaal, zodat we op 5 januari 2020 de kringen groots gaan lanceren.

Schrijf je hier in om als eerste het nieuws rondom het programma en de kringen te volgen. Je krijgt als eerste een seintje als de inschrijving voor de kringen is geopend.

Klik op de afbeelding hierboven en zet 5 januari vast in je (digitale) agenda!