Dichterbij het Vaderhart Vrouwenkringen

Veel van jullie hebben vast de video gezien voor de lancering van de Mannenkringen van afgelopen januari. Inmiddels zijn er 18 mannenkringen gestart met hun reis, misschien wel jouw man? We horen mooie verhalen van de mannen. Nieuwe vriendschappen zijn aan het ontstaan en de onderwerpen waar mannen of voor weg lopen of nog nooit over nagedacht hebben worden aan de kaak gesteld.

Mannen groeien in identiteit en in autoriteit en daar gaan wij vrouwen van meegenieten.

Fishermen heeft een prachtig programma opgezet. Confronterende vragen en uitdagende opdrachten zorgen voor de basis van deze reis. Wij gaan met het Grace team, samen met het Vrouwenhuis van Gebed, het materiaal opzetten voor de vrouwenkringen.

En we hebben nieuws;

vanuit Grace gaan we dit ook voor jullie, voor jou aanbieden.
Volgend jaar gaan we rond januari starten met de Dichterbij het Vaderhart-Vrouwenkringen.

Klik op de afbeelding om je in te schrijven voor de nieuwsbrief!

In groepen van 7 of 8 vrouwen ga je een periode van een half jaar samen optrekken. 1x in de 2 weken kom je bij elkaar, telkens bij een andere vrouw thuis. Samen eten, genieten van elkaar, van God en van prachtige avonden. Op zoek naar jouw bestemming als vrouw, als zus, als moeder, als dochter, als buurvrouw, als collega.

Krachtige vrouwen, krachtige gezinnen; dat is waar we naar verlangen. Jij toch ook?

We gaan na de zomer van de 2019 beginnen met een pilotkring om het materiaal te bepalen en af te stemmen, zodat we op 5 januari 2020 de kringen groots gaan lanceren.

Volg de mannen en schrijf je hier in om als eerste het nieuws rondom het programma en de kringen te volgen. Je krijgt als eerste een seintje als de inschrijving voor de kringen is geopend.