Deelavond

Deze deelavond is voor mannen die zich gevangen voelen in de greep van een pornoverslaving. Weet dan dat je niet alleen bent! Er is hoop. Samen willen we de eerste stappen zetten op weg naar herstel.

We willen graag een gemeente zijn waar we omzien naar elkaar en waar het veilig is om met je verdriet, je zorgen en geheimen tevoorschijn te komen. Dat is de reden waarom we deelavonden organiseren.

Je bent uitgenodigd op donderdagavond 18 april om 19:30 uur om deel te nemen aan een avond met mannen die begrijpen wat je doormaakt. Hier is geen oordeel, alleen begrip, openheid en steun. Geen valse beloften want de strijd is heftig, maar wel de eerste stappen op jouw weg naar heelwording: erkennen, bekennen en aanvaarden.

De reis naar herstel begint met een stap. Neem de moedige beslissing om naar deze avond te komen en verbinding te maken met je broers die worstelen met dezelfde problematiek. Samen gaan we leren, groeien en bouwen aan een leven dat vrij is van de ketenen van verslaving.

Net zoals het Japanse kunstwerk van Kintsugi, waar gebroken aardewerk wordt hersteld met gouden lak, geloven we dat jouw gebroken stukken een bron van kracht kunnen worden. Samen kijken we naar jouw breuken en willen we de potentie daarvan zien als prachtige littekens, symbolen van veerkracht en groei.

Je bent het waard. Ook voor jou is er een leven van vreugde, vervulling en echte verbindingen. Laten we samen op weg gaan en opengooien wat al te lang gesloten is.

Aanmelden is niet verplicht maar wel fijn voor ons om te weten met hoeveel we zullen zijn. Aanmelden kan ik het formulier hieronder.

Met hoopvolle groet,

Gijs en Ben

Ja, ik meld me aan

  • Naam *
  • E-mailadres *