Trainingsdag Gods stem verstaan

Meld je hier aan

We geloven dat God jou Zelf wil ontmoeten. Niet alleen via anderen maar Hij wil ook rechtstreeks contact met jou hebben. Deze dag willen we je laten ervaren dat dat kan en dat dat heel gewoon kan, persoonlijk en dichtbij, gemoedelijk en liefdevol. We willen als het ware bij Vader aan tafel gaan zitten en Hem vragen stellen om vervolgens (beter) te leren herkennen hoe Hij tot je spreekt. Om meer van Hem te horen, te zien, te voelen, te ervaren, te proeven, zodat Hij en jullie relatie reëler voor je wordt.

Openbaringen 3:20 Zie, Ik sta aan de deur en Ik klop. Als iemand Mijn stem hoort en de deur opent, zal Ik bij hem binnenkomen en de maaltijd met hem gebruiken, en hij met Mij. 

We zijn gemaakt en bedoeld om in eenheid met God te leven, zoals Jezus in eenheid met Zijn Vader leefde op aarde. Die eenheid zullen we opzoeken deze dag, door aanbidding, door korte blokken onderwijs hierover, en door oefeningen om die eenheid ook te gaan ervaren. Deze dagen zijn vaak heerlijke tijden waarin mensen voor het eerst of helderder Gods Stem leren verstaan en waar God Zijn hart laat zien.

Deze dag is van 09.30 tot 16.30 uur. De toegangsprijs voor deze dag is 15 euro per persoon. Dit is inclusief koffie, thee en lunch. Bij aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met gegevens om te betalen. Als je deze mail niet ontvangt, kijk dan even tussen je Spam. Als je daar niks vindt, neem dan even contact met ons op. Je aanmelding is namelijk pas definitief als je betaald hebt. Als de kosten een probleem voor je zijn, neem ook dan gerust contact met ons op, dan kijken we samen naar wat wel mogelijk is.

Voor meer informatie ga je naar de website van de organisatie Sons and Daughters.

Meld je hier aan