Vrouwenevent

Op zaterdag 11 februari 2023 verwelkomen we je graag tijdens het Vrouwenevent georganiseerd vanuit het Vrouwenhuis. Een dag vol inspiratie en toerusting om persoonlijk te groeien en te leren voluit te kunnen leven. Michelle van Dusseldorp (psychologe, bekend van onder andere Groundwork) zal komen om 3 lezingen te verzorgen over ‘innerlijke belemmeringen’. 

Voorzien en ondersteund door een interessant pauze-programma ben je een dag weg, om samen met anderen te genieten van ontmoeting en diepgaand onderwijs.

Pauzeprogramma

Je kunt elkaar ontmoeten, uitrusten, bij- of napraten na iedere lezing. Ook kun je gebruik maken van de creatieve hoek waar je schildersezels tot je beschikking hebt. Tijdens het pauzeprogramma na zowel de eerste als de derde lezing kun je ook meedoen aan Tikva. We hebben hier per pauze 38 plekken voor beschikbaar. Wil je meedoen, geef dit dan op bij je aanmelding. 

Let op: we kunnen niet garanderen dat je een plek hebt als de optie nog open is. Je hoort voor aanvang van de dag of je mee kunt doen. 

Wat is Tikva?
Tikva is het Hebreeuwse woord voor ‘hoop”, “verwachting” en “geloof.” Tikva is een vorm van bewegen en een ontspanningsmethode die gericht is op balans en innerlijk vertrouwen. Deze manier van rust en ontspanning is geïnspireerd op Psalm 23. Bron: nextmovesport.nl

PRAKTISCH

Wanneer? zaterdag 11 februari 2023
Hoe laat? 09.30 – 16.30 uur
(exacte tijden volgen zsm)
Voor wie? Alle dames van 25 tot 80 jaar
Waar? de Stadskerk, Hoofdlocatie
Kosten? € 39,50 (vóór 11 december as: € 34,50)

Je ticket kun je reserveren vanaf woensdag 16 november. Vroegboekkorting geldt tot 11 december as.

Ja, dit wil ik niet missen