Lees verder

BodyFit

God heeft ons geschapen, bestaande uit geest, ziel en lichaam. BodyFit is een sportief programma voor vrouwen, waarin we ons op al deze drie gebieden richten. Elke donderdagochtend (m.u.v. de vakanties) werken we ons in het zweet met een stevige work-out. Na 40 minuten sporten nemen we de tijd om iets te delen vanuit de bijbel. Van 10:30 uur – 11:00 uur is er een koffie/thee moment, waarin we elkaar kunnen ontmoeten en elkaar beter kunnen leren kennen. Kortom; door Bodyfit kom je op lichamelijk, geestelijk en sociaal vlak weer helemaal tot leven.

Op donderdagochtend zijn er twee BodyFit groepen. De eerste groep is om 9:30 uur. Er is oppas aanwezig voor de kinderen van 0-4 jaar. De tweede groep is om 11:00 uur. Tijdens deze les is er geen oppas aanwezig. Heb je kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar die je mee wil nemen naar BodyFit dan ben je van harte welkom in de eerste groep.

Lijkt het je leuk om mee te gaan doen, wil je helpen met het oppassen op de kleintjes of wil je op een andere manier betrokken zijn? Neem dan even contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken of dit iets voor je is.

Locatie, tijden en activiteiten

Elke donderdagochtend m.u.v. de schoolvakanties
09:30 uur – BodyFit. Oppas aanwezig voor kinderen van 0-4 jaar.
11:00 uur – BodyFit. Geen oppas aanwezig.

Waar: In de stadskerk – Hoofdlocatie in het Kleine auditorium

Ja, ik meld me aan!

  • Bijvoorbeeld: Neem je ook kinderen mee tussen de 0-4 jaar? Zo ja, hoeveel?