Lees verder

BodyFit

Wat is het een voorrecht om moeder te zijn! Het is heerlijk om thuis van je kinderen te genieten. En daarnaast is het ook belangrijk om goed voor jezelf te zorgen.

En daarom is er BodyFit! BodyFit is een sportief programma voor vrouwen. Elke week trainen we onze geest, ziel en lichaam. Dit doen we door samen te kijken naar vrouwen uit de bijbel en de lessen die zij ons leren. We nemen elke week tijd om elkaar te ontmoeten en we werken ons in het zweet met een stevige workout. Kortom; door Bodyfit kom je op lichamelijk, geestelijk en sociaal vlak weer helemaal tot leven.

Oppas 0-4 jaar

Er is oppas aanwezig voor de kinderen van 0-4 jaar. We zouden het op prijs stellen als je bij het kopje opmerkingen even aangeeft dat je kinderen meeneemt.

Lijkt het je leuk om mee te gaan doen, wil je helpen met het oppassen op de kleintjes of wil je op een andere manier betrokken zijn? Neem dan even contact met ons op, zodat we samen kunnen kijken of dit iets voor je is.

Locatie, tijden en activiteiten

Elke donderdagochtend*: De Stadskerk – Hoofdlocatie in het Kleine Auditorium, 10:00-11:30 uur. BodyFit en oppas voor kinderen van 0-4 jaar.

* Met uitzondering van de schoolvakanties.

Bij nieuwe aanmelding met kinderen zullen we eerst moeten kijken of er nog ruimte is om de kinderen op te vangen.  

Ja, ik meld me aan!

  • Bijvoorbeeld: Neem je ook kinderen mee tussen de 0-4 jaar? Zo ja, hoeveel?