Stitch Café

Is handwerken je hobby en houd je van gezelligheid? Dan is het Stitch Café echt iets voor jou!
Iedereen is welkom, je hoeft geen lid van de Stadskerk te zijn.

Ook in het seizoen 2019-2020 ben je elke maand welkom op het Stitch Café ( in de Stadskerk, in de ‘Huiskamer”) Vanaf September 2019 is het Stitch Café een keer in de maand op dinsdagavond en elke eerste woensdagochtend van de maand. Hieronder vind je een overzicht van alle data.

Voel je ook welkom als je wat tips nodig hebt om te haken of te breien. We helpen elkaar graag verder!

Nieuw: Haken en Breien voor het goede doel!

In het Stitch café kun je gezellig met andere vrouwen handwerken. Je kunt je eigen spullen meenemen, maar je kunt ook iets maken voor een goed doel. Tijdens de Stitch café avonden liggen er patronen en garen klaar waarmee je iets kunt maken, dat we later in het jaar gaan verkopen. Denk bijvoorbeeld aan keycords, sleutelhangers, boekenleggers, kraamkadootjes, etc.

Locatie: De Huiskamer in de Stadskerk

Tijd: Dinsdagavond van 19:30 – 22:00 uur Woensdagochtend van 10:00 – 12.00 uur