KringenProject ‘Iedereen InGebed’

We willen je uitdagen deelgenoot te worden van de reis die we als gemeente gezamenlijk gaan maken onder de titel ‘Iedereen InGebed‘. In dit KringenProject willen we samen aan de hand van het boek van onze voorganger Theo van den Heuvel, leren bidden. We hebben het verlangen dat jij, u, ingebed bent in een team, in een groep,  in een kring. Waarom? We zijn zoals in Johannes 13:14 staat geschreven, als volgelingen van Jezus geroepen om elkaar te dienen. Dit doen we door elkaar te willen zien, omarmen en laten bloeien en groeien in Christus.

In de week van 21 januari  2019 gaan we beginnen aan dit prachtige project.

Zit je al op een huiskring? Ben je kringleider? Dan hoef je niets te doen, dwz je hoeft je niet aan te melden. We faciliteren dit project voor jullie. Meer informatie volgt zodra beschikbaar via je kringleider.

Wist je dat:

• het KringenProject 10 avonden duurt (tot einde kringenseizoen)
  • jullie één keer in de twee weken bij elkaar komt
  • Het materiaal, de leidraad wordt aangereikt door het projectteam
  • De (nieuwe) kringen worden ná 13 januari samengesteld en tijdig aan je gecommuniceerd
  • deelname aan het KringenProject gratis is. Het enige dat je nodig hebt is het boek van Theo van Heuvel (BIDDEN – Leren van Jezus). Na je aanmelding krijg je een tip over de aanschaf van het boek.
  • Heb je vragen? Stel ze gerust aan iemand uit het Projectteam, of mail met iedereeningebed@destadskerk.nl.

Maak je geen onderdeel uit van een kring, een team of een groep? Ga je mee op reis?

meld je onderaan deze pagina aan!

De Inschrijving (ivm plaatsen/samenstellen kringen) sluit op zondag 13 januari 2019.

Wil je uitstappen en dienen tijdens het project? Dan dagen we je uit kringleider te worden.

BELANGRIJKE DATA:

6 januari 2019 – na beide diensten staan er kramen waar je het boek van Theo, voor het project kunt aanschaffen (tegen een gereduceerde prijs). Ben je (huis)kringleider of wil je kringleider/teamleider zijn  tijdens het project (meld je dan eerst svp aan), dan kun je je gratis exemplaar bij de kramen afhalen (tegen inlevering van de ingevulde waardebon – die je na inschrijving ontvangt per e-mail).

Heb je vragen? Mail dan gerust met iedereeningebed@destadskerk.nl.

Leden Projectteam:

• Auke en Alien Geerts