Mannen van Gebed

‘Wij verlangen naar een krachtige beweging van geestelijke vernieuwing’

Geestelijke vernieuwing in onze harten, in de gemeente en in de stad. Vanuit het Woord geloven wij dat Gods Geest eensgezind, vurig en volhardend gebed gebruikt om geestelijke vernieuwing tot stand te brengen: smeken om genade dat zonden beleden worden en mensen zich verootmoedigen, een hartstochtelijk verlangen naar de bloei van de kerk en het bereiken van buitenstaanders, een diep verlangen om God te kennen, hem te ontmoeten en een glimp op te vangen van zijn glorie.’ Daarom organiseren we nachten van gebed.

Hoe zien de nachten eruit?

Om de 4 weken komen we samen als mannen. We starten om 19.30 uur met koffie en ontmoeting in het koffiehuis. Zo rond 19.45 uur gaan we naar het Huis van Gebed. Daar openen we de avond en verder willen we het programma niet te veel vast leggen. We willen ervaren hoe God ons gaat leiden.

Samen de Vader, Zoon en Heilige Geest aanbidden, ernstig zoeken in gebed, met onderwijs ondersteund door de gaven van de Heilige Geest. Dit gaat er in resulteren dat wij veranderen en worden voorbereid om onszelf volledig aan Hem over te geven. We willen vanuit die opwekking in ons leven, vanuit het hart van God bidden voor Nederland, Europa, de stad Groningen maar ook en misschien wel als eerste bidden voor onze eigen omgeving zodat de zalving van de Heilige Geest krachtig zal zijn in en door ons heen.

Kom je ook? Nodig ook andere mannen uit!

Hoe laat? 19.45 – 06:00 uur (max)
Waar? Hoofdlocatie: Koffiehuisje (ontvangst vanaf 19.30 uur) en het Huis van Gebed (vanaf 19.45 uur)

Het is fijn als je er vanaf het begin van de avond bij bent. Je hoeft niet de héle nacht te blijven.

Van harte aanbevolen!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met ons op.