Wij bestaan om Gods liefde te ontvangen, te beantwoorden en door te geven

Welkom in de Stadskerk

‘Van harte welkom in de Stadskerk. We hopen en bidden dat je je thuisvoelt.’

Of je nou voor het eerst in aanraking komt met de Stadskerk, of al jaren de diensten bezoekt of zelfs al vanaf het begin van het ontstaan van de gemeente lid bent; je bent welkom. Het doel van deze website is je wegwijs te maken langs alles wat we aanbieden.

Waar staan we voor, wat geloven we, wie zijn we, waar gaan we voor? Allemaal goede vragen die we stapsgewijs per onderdeel proberen te beantwoorden.

Heb je gerichte vragen, kun je de antwoorden niet vinden op onze website (ook niet onder Vraag & Antwoord) dan kun je ons een bericht sturen via het Contactformulier of via communicatie@destadskerk.nl.

Nieuwsgierig naar het reilen en zeilen van de gemeente?
Of wat de visie en koers is voor de komende jaren?
Wil je weten waar je terecht kunt met je vragen?
Wil je meer mensen leren kennen?

Vanuit het verlangen alle prachtige onderdelen van de Stadskerk goed en helder in kaart te brengen organiseren we de Ontdek de Stadskerk-avonden. We heten je daar graag van harte welkom!

Ontdek de Stadskerk