Wij bestaan om Gods liefde te ontvangen, te beantwoorden en door te geven

Welkom in de Stadskerk

‘Van harte welkom in de Stadskerk. We hopen en bidden dat je je thuisvoelt.’

Omdat we op grond van de richtlijnen van het RIVM op dit moment geen fysieke kerkdiensten en ontmoetingen kunnen organiseren hebben we een beperkt aanbod aan diensten, activiteiten en evenementen. Bedankt voor je begrip.

Of je nou voor het eerst in aanraking komt met de Stadskerk, of al jaren de diensten bezoekt of zelfs al vanaf het begin van het ontstaan van de gemeente lid bent; je bent welkom. Het doel van deze website is je wegwijs te maken langs alles wat we je willen aanbieden.

Waar staan we voor, wat geloven we, wie zijn we, waar gaan we voor? Allemaal goede vragen die we stapsgewijs per onderdeel proberen te beantwoorden.

Heb je gerichte vragen, kun je de antwoorden niet vinden op onze website (ook niet onder Vraag & Antwoord) dan kun je ons een bericht sturen via het Contactformulier of via communicatie@destadskerk.nl.