Social Media

We maken gebruik van verschillende social media-kanalen om jou – en andere betrokkenen bij de Stadskerk – op de hoogte te brengen van nieuws en aankomende evenementen, actviteiten en diensten. Abonneer je gerust, volg ons of voeg ons toe als vriend. We verbinden graag met je via de digitale snelweg.

Heb je vragen over ons beleid of over social media in het algemeen? Neem dan contact met ons via communicatie@destadskerk.nl.

Wist je dat je op de homepage – op je laptop (desktop) rechtsbovenin de knoppen ziet? En op je mobiel ze hélemaal onderaan vindt?

De tickets voor Kerst in Stad zijn beschikbaar! 🥳

Op vrijdag en zaterdag kun je genieten van prachtige kerstnachtdiensten met het thema De Liefde Wint. En op zondagochtend van een kerstfamiliedienst. We zingen met elkaar welbekende kerstliederen, kijken naar een musical met muziek van nu en luisteren naar de kerstboodschap die ons hoop biedt. ✨

Dit wil je niet missen! Ga voor tijden, tickets en meer info naar www.kerstinstad.nl.

Tijdens de kerstnachtdiensten is er geen kidstijd. Tijdens de familiedienst is er kidstijd voor baby's en peuters.
...

Komende zondag wordt er weer gedoopt op de hoofdlocatie! We danken Jezus voor de levens die Hem willen volgen. Wees welkom bij deze feestelijke diensten 🙌🏼

Hoofdlocatie | 9:00 en 11:30 uur
Mark Stoorvogel spreekt over het thema Als je vrede sticht. De eerste dienst is live te volgen. 🎥 https://youtu.be/wkfFWGFlyEg. Kijk voor Kidstijd op www.destadskerk.nl/kids.

Centrumlocatie | 11:00
Ben van de Wetering spreekt in Huize Maas over het thema Als je verdriet hebt. Er is kinderwerk aanwezig.
...

𝙒𝙤𝙤𝙧𝙙 𝙊𝙥 𝙒𝙤𝙚𝙣𝙨𝙙𝙖𝙜
Ondanks je verdriet en tegenslagen
- Weet dat de Heer je tranen zal drogen, dat Hij je bij tegenslagen hoop zal geven en Hij jouw geluk voor ogen heeft✨

#liefde #troost #bijbel #geloven #christen #heiligegeest
...

Kerstinstad.nl staat live! ✨

Wat zien we uit naar kerst! Eindelijk kunnen we weer genieten van 5 (!) prachtige, feestelijke kerstnachtdiensten op de Friesestraatweg. Met het thema: De Liefde wint 💛

Houd onze socials in de gaten voor meer info en tickets. Of kijk alvast op www.kerstinstad.nl.
...

Wees welkom in de Stadskerk! ⛪

Hoofdlocatie | 9:00 en 11:30 uur
Ben van de Wetering spreekt over het thema Als je verdriet hebt. De eerste dienst is live te volgen. 🎥 https://youtu.be/K9v_jKEZwKw. Kijk voor Kidstijd op www.destadskerk.nl/kids.

Centrumlocatie | 10:00
Let op! Eenmalig andere locatie en tijdstip. Mark Stoorvogel spreekt in de prachtige Der AA-kerk over Als je vrede sticht. Ook zullen we hier samen avondmaal vieren. Er is kinderwerk aanwezig.
...

Op zaterdag 11 februari 2023 verwelkomen we je graag tijdens het Vrouwenevent georganiseerd vanuit het Vrouwenhuis. Een dag vol inspiratie en toerusting om persoonlijk te groeien en te leren voluit te kunnen leven. Michelle van Dusseldorp (psychologe, bekend van onder andere Groundwork) zal komen om 3 lezingen te verzorgen over ‘innerlijke belemmeringen’.

Reserveer nu alvast je ticket tegen vroegboekkorting.
Voorzien en ondersteund door een interessant pauze-programma ben je een dag weg, om samen met anderen te genieten van ontmoeting en diepgaand onderwijs.
...

Komende zondag zijn er weer 3 diensten! Op de hoofdlocatie mogen we het avondmaal vieren. En herdenken dat we dankzij Jezus' bloed zijn gered.

Hoofdlocatie | 9:00 en 11:30 uur
Arjan Zantingh spreekt over het thema Als je een zuiver hart hebt. De eerste dienst is live te volgen. 🎥 https://youtu.be/WPSpsZghGo4. Kijk voor Kidstijd op www.destadskerk.nl/kids.

Centrumlocatie | 11:00
In Huize Maas spreekt Wouter de Vos over hetzelfde thema; Als je een zuiver hart hebt. Ook hier is kinderwerk aanwezig.
...