Social Media

We maken gebruik van verschillende social media-kanalen om jou – en andere betrokkenen bij de Stadskerk – op de hoogte te brengen van nieuws en aankomende evenementen, actviteiten en diensten. Abonneer je gerust, volg ons of voeg ons toe als vriend. We verbinden graag met je via de digitale snelweg.

Heb je vragen over ons beleid of over social media in het algemeen? Neem dan contact met ons via communicatie@destadskerk.nl.

Wist je dat je op de homepage – op je laptop (desktop) rechtsbovenin de knoppen ziet? En op je mobiel ze hélemaal onderaan vindt?

Komende zondag is er weer een dienst over Bijbelse Beesten! Ben jij er bij? 🦊

Hoofdlocatie | 10:00 uur
Anton van Deel neemt ons mee in het thema over de vos. En de link naar Bijbelse verhalen en voorbeelden. De dienst is live te volgen. 🎥 #linkinbio. Kijk voor Kidstijd op www.destadskerk.nl/kids.

Centrumlocatie | Geen dienst
...

It's Your Church! 🙏
Op 2, 3 en 4 september bidden we 50 uur onophoudelijk. We nemen de tijd om God te aanbidden en in Zijn huis te bidden voor verschillende thema's. Onze eigen bands en gebedsleiders zijn er bij, maar ook vanuit het hele land komen er aanbidding- en gebedsleiders. Binnenkort maken we het programma bekend! Houd onze socials in de gaten. Of kijk op destadskerk.nl/itsyourchurch.
...

Er is morgen één mooie dienst op de hoofdlocatie. En kids! Neem je knuffelbeer mee 🧸

Hoofdlocatie | 10:00 uur
Frans Brouwer neemt ons mee in het thema over de beer. En de link naar Bijbelse verhalen en voorbeelden. De dienst is live te volgen. 🎥 #linkinbio. Kijk voor Kidstijd op www.destadskerk.nl/kids.

Centrumlocatie | Geen dienst
...

Het is zomervakantie! De komende 6 weken staan 6 dieren uit de bijbel centraal. Als allereerste de duif 🕊 Zien we jou zondag? 🙌

Hoofdlocatie | 10:00 uur
André van Zyl neemt ons mee in het thema over de duif. En de link naar Bijbelse verhalen en voorbeelden. De dienst is live te volgen. 🎥 #linkinbio Kijk voor Kidstijd op www.destadskerk.nl/kids.

Centrumlocatie | Hier is géén dienst
...

Save the date! Van vrijdagavond 2 september tot en met zondagavond 4 september bidden we 50 uur onophoudelijk. We starten het nieuwe seizoen met en in Gods aanwezigheid. Zet het alvast in je agenda! Binnenkort meer 🙌 #itsyourchurch

Foto: @handytims
...

Komende zondag zijn er 2 diensten ⛪️

Hoofdlocatie | 10:00 uur
Arjan Zantingh spreekt over Ben je er klaar voor? De dienst is live te volgen #linkinbio 🎥 Kijk voor Kidstijd op www.destadskerk.nl/kids.

Centrumlocatie | 11:00 uur
In Huize Maas spreekt Mark Stoorvogel over Keep the focus. Ook hier is kinderwerk aanwezig.
...

Dames! Het duurt nog even maar hierbij alvast de tip voor na de zomervakantie! Er zijn al meer dan 100 kaarten verkocht, dus het belooft een mooie avond te worden. De dames van Op en Top Vrouw kunnen niet wachten om samen met jou de mooie en hilarische kanten van het vrouw zijn te vieren in dit muzikale theaterprogramma. Maar daarnaast zullen ze ook over de lastige thema’s van het leven delen. Kom en geniet van deze nieuwe show met een lach en een traan. Ben jij erbij? Koop snel je kaart(en). ...