Social Media

We maken gebruik van verschillende social media-kanalen om jou – en andere betrokkenen bij de Stadskerk – op de hoogte te brengen van nieuws en aankomende evenementen, actviteiten en diensten. Abonneer je gerust, volg ons of voeg ons toe als vriend. We verbinden graag met je via de digitale snelweg.

Heb je vragen over ons beleid of over social media in het algemeen? Neem dan contact met ons via communicatie@destadskerk.nl.

Wist je dat je op de homepage – op je laptop (desktop) rechtsbovenin de knoppen ziet? En op je mobiel ze hélemaal onderaan vindt?

Aankomend weekend zijn al onze aanbiddingsteams en technici een weekend weg! Ze zullen een tijd hebben van ontmoeting en toerusting.

Daarom komt Julian Goedhart met zijn band de aanbidding leiden in onze ochtenddiensten op de Hoofdlocatie. Het beloven prachtige diensten te worden. 🙌🏼

Check voor meer info onze agenda, net als andere interessante links te vinden in onze bio!

En... jeugd; tijdens de 2e dienst is er Sportkerk!

Zien we je zondag?
...

94 2

‘𝐌𝐚𝐠 𝐢𝐤 𝐛𝐢𝐣 𝐣𝐞 𝐚𝐚𝐧𝐤𝐥𝐨𝐩𝐩𝐞𝐧?’ 𝐚𝐟𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 36 𝐢𝐬 𝐧𝐮 𝐭𝐞 𝐛𝐞𝐥𝐮𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐯𝐢𝐚 𝐒𝐩𝐨𝐭𝐢𝐟𝐲 𝐨𝐟 𝐘𝐨𝐮𝐓𝐮𝐛𝐞! 🎙️

Gertrude de Vries neemt ons in deze nieuwe aflevering mee in haar levensreis 🤍 De Burundese vrouw vertelt hoe ze als tiener plots werd geconfronteerd met de oorlog. Ze moest gedwongen het leger in, waar ze 3 jaar heeft doorgebracht. Uiteindelijk na vele omzwervingen en tegenslagen kwam ze in Groningen.

Benieuwd naar haar bijzondere verhaal? Beluister dan de podcast via YouTube of Spotify! 🎙️

#stadskerk #podcast #oorlogmeegemaakt #burundi
...

25 1

Wat is het geweldig om elke week met elkaar God te aanbidden. Aanstaande zondag zingen we weer een nieuw lied: “Alleen maar goed” van Maasbach Worship. #linkinbio

// Alle nieuwe en overige liederen van ons repertoire staan in een playlist op YouTube en Spotify! Geniet ervan en we hopen dat deze liederen ons als gemeente zullen zegenen in de ontmoeting met God. Check de link in de bio of ga naar destadskerk.nl/muziek.
...

83 1

‘𝑫𝒆 𝑺𝒕𝒂𝒇𝒕𝒂𝒇𝒆𝒍’ 𝐚𝐟𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 25 𝐢𝐬 𝐧𝐮 𝐭𝐞 𝐛𝐞𝐥𝐮𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐯𝐢𝐚 𝐒𝐩𝐨𝐭𝐢𝐟𝐲 𝐨𝐟 𝐘𝐨𝐮𝐓𝐮𝐛𝐞! 🎙️

In deze podcast praten Mark, Arjan en Junus je bij over de afgelopen gemeenteavond. Hoe ziet de toekomst als het gaat over Community’s eruit en wat doen we met het diakenschap? Al deze onderwerpen komen aan bod, zodat je na het beluisteren van deze podcast weer helemaal op de hoogte bent.

#christelijkepodcast #podcastoverhetgeloof #podcastuitgroningen #stadskerkgroningen
...

41 0

‘𝐌𝐚𝐠 𝐢𝐤 𝐛𝐢𝐣 𝐣𝐞 𝐚𝐚𝐧𝐤𝐥𝐨𝐩𝐩𝐞𝐧?’ 𝐚𝐟𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 35 𝐢𝐬 𝐧𝐮 𝐭𝐞 𝐛𝐞𝐥𝐮𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐯𝐢𝐚 𝐒𝐩𝐨𝐭𝐢𝐟𝐲 𝐨𝐟 𝐘𝐨𝐮𝐓𝐮𝐛𝐞! 🎙️

De geboren en getogen Assenaar Willem Foget is te gast in de vijfendertigste aflevering van MIBJA! Hij vertelt over zijn passies en hoe hij samen met God wandelt 🚶‍♂️Hij deelt over zijn werk, hoe hij daar de liefde van Jezus bewust uitdraagt. Vastberaden kiest hij voor Jezus, om Hem te volgen. ❤️‍🔥

De podcast is te vinden via Spotify onder ‘De Stadskerk Podcast’ en via YouTube ‘De Stadskerk Groningen’

#christelijkepodcast #podcastoverhetgeloof #podcastuitgroningen #stadskerkgroningen
...

28 0

Op 5 maart 2023 organiseerde De Stadskerk, samen met de Koningsband, een dienst voor mensen met een verstandelijke beperking. Onder het thema ‘Je bent een Topper!’ was het een groot feest. Geniet van deze korte sfeerimpressie.

© Video/ edit: Xander Brinkman
...

151 7

𝐌𝐚𝐠 𝐢𝐤 𝐛𝐢𝐣 𝐣𝐞 𝐚𝐚𝐧𝐤𝐥𝐨𝐩𝐩𝐞𝐧?’ 𝐚𝐟𝐥𝐞𝐯𝐞𝐫𝐢𝐧𝐠 ❸❹ 𝐢𝐬 𝐧𝐮 𝐭𝐞 𝐛𝐞𝐥𝐮𝐢𝐬𝐭𝐞𝐫𝐞𝐧 𝐯𝐢𝐚 𝐒𝐩𝐨𝐭𝐢𝐟𝐲 𝐨𝐟 𝐘𝐨𝐮𝐓𝐮𝐛𝐞! 🎙️

In deze aflevering vertelt Ellie Pijper over de avonturen die ze meemaakte toen ze besloot om haar roeping uit te leven op de Filipijnen. Ze werkte hier in een Filipijns kindertehuis voor ondervoede kinderen. 🍼

Na een tijdje ontmoette Ellie Iris, een baby van 8 maanden jong. Iris bleek een onuitwisbare indruk op Ellie gemaakt te hebben en daarom besloot ze voor de baby te gaan zorgen.. ❤️‍🩹

Luister het verhaal van Ellie en raak geïnspireerd om haar stichting Sparrow te ondersteunen. Sparrow is opgericht om mensen over God te vertellen, maar ook om Zijn liefde te laten zien met daden. Dit doen ze onder anderen in een van de armste wijken van Calapan, Filipijnen.

De podcast is te vinden via Spotify onder ‘De Stadskerk Podcast’ en via YouTube ‘De Stadskerk Groningen’

#christelijkepodcast #podcastoverhetgeloof #podcastuitgroningen #stadskerkgroningen
...

15 0

Er staat een nieuwe aflevering van de podcast ‘De Staftafel’ online! 🎙️🙌🏼

In de maandelijkse podcast praten Ben, Jochum, Annemieke en Dennis je bij over alle hoogtepunten tijdens hun werkzaamheden binnen de Stadskerk. Zo vertelt Ben je in deze aflevering bijvoorbeeld over de cursus ‘Geloofsgesprekken’ waar hij mooie momenten beleeft met de cursisten. Zo ben je binnen een klein halfuurtje weer helemaal up to date!

Dit en meer beluister je vanaf nu via YouTube ‘De Stadskerk’ of op Spotify! 🔈
...

36 1