Lees verder

Het Grote Broer en Zussen-project

Alle kinderen uit groep 6, 7 en 8 kunnen aangemeld worden voor het GBZ-project. De jongens krijgen een grote broer, de meisjes een grote zus. Ze vormen met twee andere leeftijdsgenootjes en de GroteBroerZus een groepje, zolang de kinderen in de bovenbouw van de basisschool zitten.

Elk jaar start in september met een gaaf kinderkamp, verder zijn er sowieso drie kidsmiddagen per jaar waar we leuke activiteiten met elkaar doen. Daarnaast spreken de groepjes apart af en toe met elkaar af, zodat ze elkaar leren kennen en er leuke contacten ontstaan. Zo wordt het voor de kinderen makkelijker en leuker om deel te nemen aan de kinderkerk, want ze kennen in elk geval al een aantal andere kids.

Van jou als ouder vragen we dat je de GBZ af en toe uitnodigt, verwent met een lekkere maaltijd en zo ook met hem of haar kennis maakt.

Aanmelden van je kind voor het GBZ-project kan hieronder via het eerste formulier.

 

Altijd al Grote Broer of Zus willen zijn? En ben je enthousiast over het project en wil jij je voor drie jaar toewijden? We zijn altijd op zoek naar jonge christenen (18+) die een broer of zus willen zijn voor een groepje kids. Aanmelden als Grote Broer of Zus kan hieronder via het tweede formulier.

 

Voor vragen kunt u mailen naar: gbzproject.vbg@gmail.com

Aanmelding kind voor het GBZ-project

  • Geslacht *

  • Groep *


  • Straat en huisnummer
  • alleen cijfers

Aanmelding als Grote Broer of Zus

  • alleen cijfers