Lees verder

SPRING Peuters

Is je kind tussen 2,5 en 4 jaar?

Dan gaat het naar SPRINGPeuters!

Tijdens beide diensten (behalve wanneer anders aangegeven op de agenda) is er kinderwerk voor de peuters. Ze mogen een kwartier vóór aanvang van de dienst ingeschreven worden bij de SPRINGbalie in de hal (naast de ingang naar het Grote Auditorium) Let op: anders dan voorheen gaat je peuter nu direct naar ‘Het Toddlers Huis’. Naast de naam van je kind willen we ook graag je mobiele telefoonnummer noteren, zodat we je in de dienst kunnen bereiken mocht er iets met je kind aan de hand zijn.

Enthousiaste kinderwerkers verzorgen voor peuters een aansprekend kinderprogramma op hun eigen niveau. Voor drinken en iets lekkers wordt gezorgd. Heeft je kind een speciaal dieet? Dan is het raadzaam dit zelf te verzorgen en dit aan te geven bij de kinderwerkers.

Voor de veiligheid van de peuters hebben we een maximum aantal kinderen per dienst af moeten spreken. Het kan voorkomen dat je als ouders wordt gevraagd te blijven. Leden en vaste gasten vragen we om “echte” gasten voor te laten gaan bij het bezoeken van de dienst.

 Groep Ouder meedraaien vanaf Maximale groepsgrootte
Peuters (deur 1) 11-16  18
Peuters (deur 2) 11-16 18

Het is de bedoeling om je peuter na de zegen direct op te halen en daarna in de Stadskerk eventueel koffie en thee te gaan drinken. De kinderwerkers kunnen dan de ruimte weer gereed maken voor de volgende dienst of laten het weer opgeruimd en schoon achter voor de medewerkers van ‘Het Toddlers Huis’.

Helaas kunnen we nog niet iedere zondag tijdens de tweede dienst opvang bieden aan de peuters. Vind jij dit ook jammer? En wil je helpen dit wel mogelijk te maken? Meld je dan via onderstaande link.

Voor meer informatie of met vragen over SPRING-peuters: Stuur Spring een bericht

Terug naar groepen