Het Stewardteam

We zijn blij met jou interesse in het Stewardteam. Wij zijn een prachtig team die samen veel verschillende taken oppakken met als doel mensen zich welkom te laten voelen, zodat ze zich gezien weten en niet op de laatste plaats waarin we de Here Jezus mogen vertegenwoordigen.  

De Stewardteams zijn verantwoordelijk voor alles wat rondom de diensten gebeurd. Hierbij kun je denken aan gastvrijheid, veiligheid en praktische klussen. Dit houdt in dat er verschillende mensen in het team zitten met hun eigen voorkeur en aandachtsgebied.

Binnen het team zijn er 3 aandachtsvelden: gastvrijheid, veiligheid en praktische klussen.

Houd je ervan om mensen aan te spreken, ze welkom te heten of een arm om de schouder dan is deze rol geknipt voor jou. Je staat bij de deur, of bevind je in de hal of zaal. Na de dienst om een herkenbare plek om mensen te verwelkomen of zomaar een praatje.

Ben jij meer iemand die graag voor mensen zorgt en dat alles op een veilige manier gebeurt, zoals de grote samenkomsten die we mogen organiseren? Of een pleister plakken, een paracetamol uitdelen of bij calamiteiten een rol spelen? Ook dan zien we jou graag in het team en bieden we jou gratis een BHV training aan.  

Of houd je ervan om lekker bezig te zijn? De mensen van koffie en thee te voorzien, je zorgt dat alles netjes is, is er voldoende toiletpapier? Lopen de vuilnisbakken niet over? Ook jou heten we van harte welkom in het team

De Stewardteams zijn 1x per maand aan de beurt tijdens de eerste of tweede dienst.
De eerste dienst is van 8.00 – 11.15 uur en de tweede dienst is van 11.00 – 14.30 uur.  

We starten altijd samen met iedereen die die dag dient in het Huis Van Gebed. Je kunt hierbij denken aan de band, de spreker, de kinderwerkers etc. 

Lijkt het je wat? Twijfel dan niet langer en geeft je op.

Naam: *
E-mailadres
Telefoon
Voorkeur:


Voorkeur: