Welkom bij aanmeldpagina voor the Christmas Urban Walk. Help je mee?

Jij geeft aan in welke rol je wilt helpen en op welke datum je beschikbaar bent. Wij zullen afhankelijk van de aanmeldingen je later in shifts indelen.

Je krijgt uiterlijk 14 december een e-mail in wat voor team je bent ingedeeld op het door jou gekozen tijdstip. Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een standaard bevestiging van je aanmelding. Bedankt!

Ja, ik wil meehelpen!

 • Naam *
 • E-mailadres *
 • Leeftijd *
 • Telefoonnummer (bij voorkeur mobiel) *
  alleen cijfers
 • Kies de shift(s) waarvoor je je wilt opgeven
 • Mijn shifts: *
  De shifts met VOL ervoor (en erachter) zijn niet meer te kiezen.
 • Ik ben BHV bevoegd *

 • Opmerkingen

The Christmas Urban Walk

Kerst is ieder jaar een prachtige missionaire kans om het evangelie dichtbij de mensen te brengen. Onze maatschappij staat dan meer dan anders open voor het verhaal van Jezus.

Dit jaar gaan we iets heel nieuws doen. We mogen het kerstverhaal dichtbij de mensen brengen in de stad Groningen. Op 16 en 17 december is The Christmas Urban Walk in de binnenstad van Groningen. We verwachten dat duizenden mensen via een wandelroute een kijkje krijgen in onze prachtige stad, terwijl op verschillende creatieve manieren het verhaal van Jezus heel dichtbij komt.

Het Kerstverhaal is een cadeau dat we aan de stad willen geven. Graag willen we jou uitnodigen hieraan mee te werken. Er zijn verschillende teams waar we jouw talent, tijd en energie goed kunnen gebruiken. Als je meedoet ga je samen met een prachtig team dienen om dit prachtige evenement voor de stad Groningen te realiseren.

Jij geeft aan in welke rol je wilt dienen en op welke datum jij beschikbaar bent. Wij zullen afhankelijk van de aanmeldingen je later in shifts indelen.

Je krijgt uiterlijk 14 december een e-mail in wat voor team je bent ingedeeld op het door jou gekozen tijdstip.

Let op: Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een standaard bevestiging van je aanmelding. Bedankt!