Welkom bij aanmeldpagina voor de Kerstnacht- en familiediensten. Help je mee?

Jij geeft aan welke tijden je beschikbaar bent, wij delen je vervolgens in een team in. Je krijgt uiterlijk 22 december een e-mail in wat voor team je bent ingedeeld op het door jou gekozen tijdstip. Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een standaard bevestiging van je aanmelding. Bedankt!

Voor meer informatie verwijzen we je naar de uitleg onder het aanmeldformulier.

Ja, ik wil meehelpen!

  • Naam *
  • E-mailadres *
  • Leeftijd *
  • Telefoonnummer (bij voorkeur mobiel) *
    alleen cijfers
  • Kies de shift(s) waarvoor je je wilt opgeven
  • Mijn shift(s): *

  • Ik ben BHV bevoegd *

  • Opmerkingen

Wat zien we er weer naar uit om samen de kerstnacht- en de familiediensten te mogen organiseren. Wat een voorrecht dat we zoveel mensen het goede nieuws kunnen vertellen en samen gemeente mogen zijn.

Dit jaar hebben we gekozen voor een prachtig thema; ‘Licht in de nacht’.

Graag willen we jou uitnodigen hieraan mee te werken. Er zijn verschillende teams waar we jouw talent, tijd en energie goed kunnen gebruiken. (denk aan chocomelk schenken, verkeer begeleiden, mensen welkom heten, zorgen dat alle mensen een goede plek kunnen vinden, schoonmaakwerkzaamheden. Alles om duizenden mensen gastvrij te mogen ontvangen. Wat een voorrecht.)

Je gaat met je opgave onderdeel uitmaken van een prachtig team dat je ondersteunt in je bediening. Er is na en tijdens jouw shift tijd om gezellig samen een hapje en drankje te nuttigen. Als je minimaal twee shifts meedoet op dezelfde dag hebben we ook op jou gerekend met een warme maaltijd tijdens de kerstnachtdiensten en een lunch op de 1e kerstdag tussen de beide shifts van de familiediensten.

Geef je dus snel op, want dit wil je echt niet missen! Jezus’ Liefde uitdragen door bij te dragen op een praktische manier.  Hoe mooi is dat?

Jij geeft aan welke tijden je beschikbaar bent, wij delen je vervolgens in een team in. Je krijgt uiterlijk 22 december een e-mail in wat voor team je bent ingedeeld op het door jou gekozen tijdstip. Nadat je het formulier hebt ingevuld ontvang je een standaard bevestiging van je aanmelding.

Voor meer informatie over de diensten en het reserveren van tickets ga je naar Kerstinstad.nl.