Discgolf

Mannen. Herken je dat het soms lastig is om met iemand over Jezus te beginnen? Tegen je buurman, je broer, je vader. Van 5 mei tot 8 september gaan we elke vrijdagavond disc golfen en we starten het seizoen op 28 april met een clinic en toernooi. Ken je discgolf niet? Kijk dan deze video en raak geïnspireerd.

Disc golf is een ontzettend laagdrempelige sport waarbij je tegen je eigen score speelt (net als gewoon golf). God heeft ons een fantastische 12-holes discgolfbaan gegeven in het stadspark waar we gratis kunnen gooien. Tijdens het gooien is er de ruimte om in gesprek te gaan. We beginnen het toernooi met een kort praatje over ‘Gaan voor je doel!’, waarbij we afsluiten met de vraag: ‘Waar ga jij voor in je leven?’ Met het praatje en de vraag kun je  voor, tijdens of na het gooien makkelijk de diepte in.

Bekijk ook onze Facebook-pagina

Locatie, tijden en activiteiten
Elke vrijdagavond bij de speeltuin van de kinderboerderij in het stadspark starten we om 19.30 uur. Om 21.00 uur stoppen we met gooien en is er ruimte om nog wat te eten/drinken en na te kletsen. De eerste 50 mannen kunnen 2 discs aanschaffen voor € 10,- en vanaf dan kun je elke week gratis mee doen.

De clinic en het toernooi zijn alleen voor mannen en is de kick-off voor onze wekelijkse discgolf sportcommunity. Je krijgt tips van Amerikaanse professionals, inschrijving voor het toernooi én twee gratis discs.

14:00     Vrije inloop en kennismaking met discgolf

18:00     Start van de clinic

19:00     Start van het toernooi

21:00     Prijsuitreiking

21:30     Einde

Aanmeldformulier Discgolf

  • Ja, ik meld me aan voor *

  • Alleen cijfers