Ja, ik wil meehelpen!

Wat zien we er weer naar uit om samen de kerstnachtdiensten te mogen organiseren. Wat een voorrecht dat we zoveel mensen het goede nieuws kunnen vertellen. Met een prachtig thema ‘De Liefde wint’.

Graag willen we jou uitnodigen hieraan mee te werken. Er zijn verschillende teams waar we jouw talent, tijd en energie goed kunnen gebruiken.

Voor wat betreft het dienen tijdens de Kerstnachtdiensten: Je wordt deel van een prachtig team die jou ondersteunt bij je bediening. Er is na jouw shift tijd om samen een hapje en drankje te nuttig en na te praten. Per shift zijn er ruim 50 mensen nodig om dit evenement soepel te laten verlopen.
Geef je dus snel op, want dit wil je echt niet missen! Jezus’ Liefde uitdragen door bij te dragen op een praktische manier.  Hoe mooi is dat?

Jij geeft aan welke shift je beschikbaar bent, wij delen je vervolgens in een team in. Je krijgt uiterlijk een week voor aanvang van jouw shift een e-mail met meer informatie. Nadat je het formulier hieronder hebt ingevuld ontvang je een bevestiging van je aanmelding.

Voor meer informatie over de diensten en het reserveren van tickets ga je naar Kerstinstad.nl.