Kleur in Stad

We zien uit naar een prachtige Kleur in Stad-week. We nodigen je van harte uit samen met ons in de meiweek te genieten van het programma.

STARTZONDAG

Op zondag 28 april trappen we Kleur in Stad af met de startzondag. In de ochtenddiensten spreekt Lucas Lohuis over het thema ‘Gods liefde doorgeven’ waardoor we worden voorbereid om dit belangrijke deel van de missie van De Stadskerk uit te leven. In de avond is er een Aanbidding & Gebedsavond in Huize Maas in het centrum van Groningen. Er zullen groepen de straat op gaan om het goede nieuws te verspreiden en te bidden voor mensen en de stad.

Op zondag en maandag is er een conferentie – ter voorbereiding – op de Outreach later deze week.

OUTREACH

MEIWEEK

Van dinsdag 30 april tot en met vrijdag 3 mei trekken we met verschillende teams (verschillende) wijken in rondom de Stadskerk om met kinderen en jongeren te sporten en spellen te spelen.

Download hier de flyer met het programma voor Kleur in Stad Outreach (voor de wijken)

Flyer voor Vinkhuizen
Flyer voor Paddepoel
Flyer voor Reitdiep

AANBIDDING & GEBED

Tijdens deze week is er Aanbidding en Gebed, waar je wordt toegerust om de essentie van een aanbiddend leven met God te ervaren. Kies onderaan deze pagina voor Aanbidding & Gebed voor meer informatie!

CONNECT

Er is een Connect team aanwezig om contact te leggen met de mensen in de wijk.

KLUSSEN IN DE WIJK

In samenwerking met Stichting Present willen we klussen verrichten in deze wijken.

BRADERIE

Op zaterdag 4 mei willen we een braderie organiseren. Van 10.00 tot 16.00 uur. Deze dag is bedoeld voor jong en oud, mensen die met regelmaat de Stadskerk bezoeken en mensen die er nog nooit zijn geweest. Iedereen is welkom! We organiseren een vlooienmarkt een kledingmarkt, springkussens voor de kinderen en er zal voldoende te eten en te drinken zijn. Iedereen kan zijn of haar initiatief inbrengen. Voor alle activiteiten vragen we dan een klein geldbedrag. Alles met het doel om aan het einde van de dag een cheque met een mooi geldbedrag te kunnen overhandigen aan een (lokaal) goed doel. Dit jaar hebben we gekozen voor Stichting Quiet. “Het is niet altijd zichtbaar, maar armoede is overal. Quiet Groningen verbindt mensen in armoede, bedrijven en particulieren in de regio”

Meer informatie: https://quiet.nl/quiet-groningen/

Heb jij een mooi initiatief om voor dit goede doel geld in te zamelen? Wil je meewerken om het geheel van de dag te ondersteunen als vrijwilliger? Heb jij eerst wat ideeën en richting  nodig om je creativiteit te ontplooien? Wil jij weten wanneer je kleding en spullen voor de vlooienmarkt kunt brengen?

Meld je dan bij ons aan door te klikken op deze link of via de knop Braderie onderaan deze pagina.

GERECHTIGHEIDSZONDAG

Kleur in Stad wordt afgesloten met de Gerechtigheidszondag waarbij we aandacht hebben voor de missie om gerechtigheid te brengen, waar we de hele week gericht zijn op de omgeving staat gerechtigheid ver weg centraal.