DONEER HIER VOOR QUIET

BRADERIE

Op zaterdag 4 mei willen we een braderie organiseren. Van 10.00 tot 16.00 uur. Deze dag is bedoeld voor jong en oud, mensen die met regelmaat de Stadskerk bezoeken en mensen die er nog nooit zijn geweest. Iedereen is welkom! We organiseren een vlooienmarkt een kledingmarkt, springkussens voor de kinderen en er zal voldoende te eten en te drinken zijn. Iedereen kan zijn of haar initiatief inbrengen. Voor alle activiteiten vragen we dan een klein geldbedrag. Alles met het doel om aan het einde van de dag een cheque met een mooi geldbedrag te kunnen overhandigen aan een (lokaal) goed doel. Dit jaar hebben we gekozen voor Stichting Quiet. “Het is niet altijd zichtbaar, maar armoede is overal. Quiet Groningen verbindt mensen in armoede, bedrijven en particulieren in de regio”

Meer informatie: https://quiet.nl/quiet-groningen/

Heb jij een mooi initiatief om voor dit goede doel geld in te zamelen? Wil je meewerken om het geheel van de dag te ondersteunen als vrijwilliger? Heb jij eerst wat ideeën en richting  nodig om je creativiteit te ontplooien? Wil jij weten wanneer je kleding en spullen voor de vlooienmarkt kunt brengen?

Meld je dan bij ons aan door te klikken op deze link of via de knop Braderie onderaan deze pagina.

GERECHTIGHEIDSZONDAG

Kleur in Stad wordt afgesloten met de Gerechtigheidszondag. Twee krachtige zondagmorgendiensten waarbij de focus ligt om als gemeente van Jezus Christus gerechtigheid te brengen in deze wereld. Dit kan alleen maar door de bevrijdende boodschap van het evangelie; Jezus die redding brengt aan en in een verloren wereld.

Maria Prins zal deze morgen het woord met ons delen. Er is een krachtig getuigenis van Merel van der Ven die ons mee zal nemen naar het werkveld van één van onze missiepartners IJM. Ook houden we een extra collecte voor gerechtigheid. Na afloop van de diensten zal er een marktstraat zijn waar we verschillende goede doelen organisaties hebben uitgenodigd. Zo kun je (opnieuw) kennis maken met: Hope4Ukraine, De zendelingen van de Stadskerk, Stichting Sparow, IJM, Compassion met de muskathleten, Guzo coffee, Stichting 511 en Next Move. Allemaal organisaties die actief zijn in het buitenland.

Ook is er deze dag de inzameling voor de Voedselbank in Groningen. Volg de socials voor meer informatie!

OUTREACH

MEIWEEK

Van dinsdag 30 april tot en met vrijdag 3 mei trekken we met verschillende teams (verschillende) wijken in rondom de Stadskerk om met kinderen en jongeren te sporten en spellen te spelen.

Download hier de flyer met het programma voor Kleur in Stad Outreach (voor de wijken)

Flyer voor Vinkhuizen
Flyer voor Paddepoel
Flyer voor Reitdiep

AANBIDDING & GEBED

Tijdens deze week is er Aanbidding en Gebed, waar je wordt toegerust om de essentie van een aanbiddend leven met God te ervaren. Kies onderaan deze pagina voor Aanbidding & Gebed voor meer informatie!

CONNECT

Er is een Connect team aanwezig om contact te leggen met de mensen in de wijk.

KLUSSEN IN DE WIJK

In samenwerking met Stichting Present willen we klussen verrichten in deze wijken.