Lees verder

Het Grote Broer en Zussen-project

Alle kinderen uit groep 6, 7 en 8 kunnen aangemeld worden voor het GBZ-project. De jongens krijgen een grote broer, de meisjes een grote zus. Ze vormen met twee andere leeftijdsgenootjes en de GroteBroerZus een groepje, zolang de kinderen in de bovenbouw van de basisschool zitten.

Elk jaar start met een kidsmiddag die in het teken van ontmoeting staat, daarnaast volgt een tof kinderkamp en nog twee kidsmiddagen waar we onwijs leuke activiteiten met elkaar doen. Daarnaast spreken de groepjes apart af en toe met elkaar af, zodat ze elkaar leren kennen en er leuke contacten ontstaan. Zo wordt het voor de kinderen makkelijker en leuker om deel te nemen aan de kinderkerk, want ze kennen in elk geval al een aantal andere kids.

Van jou als ouder vragen we dat je de GBZ’er af en toe uitnodigt, verwent met een lekkere maaltijd en zo ook met hem of haar kennis maakt.
Aanmelden van je kind voor het GBZ-project kan hieronder via het eerste formulier.

Altijd al Grote Broer of Zus willen zijn? En ben je enthousiast over het project en wil jij je voor drie jaar toewijden? We zijn altijd op zoek naar jonge christenen (16+) die een broer of zus willen zijn voor een groepje kids. Aanmelden als Grote Broer of Zus kan hieronder via het tweede formulier.

GBZ Project 2020/2021

We zijn dankbaar dat het GBZ Project het komende seizoen gewoon door zal gaan.
Ondanks alle beperkende maatregelen zijn we druk aan het kijken naar mogelijkheden om te kijken wat we wel kunnen blijven doen.
Helaas hebben we de kampen voor groep 6/7 dit seizoen moeten cancelen en schuiven we het kamp van groep acht door naar maart 2021.
Ook zullen we later opstarten: dit zal in september/oktober zijn en gaan we waarschijnlijk de groepen verdelen over drie middagen. Maar ondanks alles zien we uit naar een mooi en prachtig seizoen waarin Hij regeert en wij mogen aansluiten bij het zoeken naar verbinding en het Zien van elkaar!

Data GBZ project
GBZ middag 1

27 september groep 8
25 oktober groep 7
8 november groep 6

GBZ middag 2
31 januari

GBZ middag 3
30 mei

kamp groep 8 19-21 maart
dagje weg groep 7 10 april
dagje weg groep 6 17 april

 

Voor vragen kun je mailen naar het GBZ-project

Aanmelden kind voor het GBZ-project

  • Geslacht *

  • Groep *


  • Straat en huisnummer
  • alleen cijfers

Aanmelden als Grote Broer of Zus

  • alleen cijfers