Lees verder

SPRING middenbouw

Zit je in groep 3, 4 of 5?

Dan ga je naar de kinderkerk!

De 1e, 2e en 3e zondag van de maand, verzorgen 3  middenbouwteams een programma met als basis de Bijbel. De kinderen beleven samen met de kinderwerkers een ochtend met Bijbels onderwijs  dat wordt ondersteund door drama of een andere creatieve vorm zodat het onderwijs blijft hangen en toepasbaar wordt. Ook wordt er gezongen en gedanst onder leiding van 1 van de SPRING-aanbiddingsteams. Samen plezier maken en elkaar leren kennen vinden we erg belangrijk.
De 4e zondag hebben de kinderen GEEN eigen programma en zitten ze bij de volwassenen in het grote Auditorium. Gezellig!
Als er een 5e zondag in de maand zit, wordt deze ingevuld door het SPRING4Justice team.
In de agenda op deze site en op het scherm in de hal van de kerk is te zien of en wat voor programma de kinderen hebben.
De kinderen van groep 3, 4 en 5 zijn vanaf een kwartier voor aanvang van de dienst welkom in hun eigen zaal.

Groep 3: zaal 5 (achterste benedenzaal) Zij worden door de ouders gebracht en gehaald.

Groep 4: zaal 6 (achterste bovenzaal) In principe mogen de kinderen na de dienst de ouders zelf opzoeken, is dat niet gewenst? Dit graag aangeven bij de kinderwerkers.

Groep 5: zaal 4 (middelste bovenzaal)

De groepen worden steeds groter dus alle hulp is welkom. Voor het helpen en het bijwonen van de kinderkerk worden daarom de ouders van de middenbouwgroep ingedeeld. Je komt dan gewoon samen met je kind in de betreffende zaal. De kinderwerker zal je vertellen wat je bijdrage kan zijn. Als je niet kunt wil je dan onderling ruilen?

Enkele reacties: “Wauw! Mijn kind vertelt nooit zo veel over de kinderkerk, maar nu heb ik een beetje een idee wat jullie doen.” “Het is mooi om mijn kind ook tussen deze vriendjes en vriendinnetjes te zien.” “Als ik vaker kan helpen trek je maar aan de bel, ik vond dit zo leuk!” “Zal ik alvast het knutselmateriaal opruimen dan kunnen jullie nog even blijven voetballen.”

Voor meer informatie of met vragen over SPRING-middenbouw Stuur Spring een bericht

 

Terug naar groepen