Lees verder

Het Vrouwenhuis

Wij willen vrouwen bijeenbrengen, inspireren en aanmoedigen om onze identiteit in Jezus te vinden en te doen waarvoor we bestemd zijn. God heeft ons prachtig gemaakt en we zijn van bijzondere waarde!

Het Vrouwenhuis, daar hoor jij ook bij! We geloven dat we samen onderweg zijn en mogen genieten van vriendschap en ontmoeting, maar ook dat we elkaar mogen uitrusten, meenemen en uitdagen om Gods Koninkrijk zichtbaar te maken in ons persoonlijk leven en onze omgeving.

Komend seizoen organiseert het Vrouwenhuis daarom o.a. thema-avonden. Meer informatie hierover volgt zo snel mogelijk dus houd de site in de gaten!

Dichterbij het Vaderhart Vrouwenkringen

Daarnaast zijn we volop bezig met het opzetten van de Dichterbij het Vaderhart Vrouwenkringen. Je kunt je inschrijven voor een vrouwenkring.

Klik op het logo hieronder voor meer info over de Vrouwenkringen

Stitch-café

Ben je creatief en lijkt het je gezellig om samen met andere vrouwen te handwerken? Wees dan van harte welkom bij het Stitch-café! Voor meer informatie klik hier.

Hou de site in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Heb je een vraag mail dan naar stitchcafe@destadskerk.nl

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van al onze activiteiten en het nieuws rondom het Vrouwenhuis? Dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. We beloven je foto’s, verslagen en andere nieuwtjes. Schrijf je dan hieronder via de Nieuwsbrief-knop in.