Het Vrouwenhuis

Het Vrouwenhuis (be)staat voor de vrouwen van de Stadskerk en iedereen die mee wil lopen. We willen bouwen aan een beweging waar voor elke vrouw de mogelijkheid bestaat een plek te krijgen of in te nemen. Waar ruimte is voor ontspanning en ontmoeting, maar waar je ook wordt uitgedaagd om je gaven en talenten te benutten en je idealen uit te dragen. Wil je er meer over weten? Neem dan contact op met Paula Roelfsema.

Stitch-café

Ben je creatief en lijkt het je gezellig om samen met andere vrouwen te handwerken? Wees dan van harte welkom bij het Stitch-café! Voor meer informatie klik hier.

Hou de site in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Heb je een vraag mail dan naar stitchcafe@destadskerk.nl

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte gehouden worden van al onze activiteiten en het nieuws rondom het Vrouwenhuis? Dan kun je je inschrijven voor de nieuwsbrief. We beloven je foto’s, verslagen en andere nieuwtjes. Schrijf je dan hieronder via de Nieuwsbrief-knop in.